Pingstafton - jobbardag

Klev upp ganska tidigt och gjorde detta väldigt mycket blågula studentkort till en kollegas barnbarn, som tar studenten på tisdag.

Sen bar det iväg till jobbet för ett dygnspass. Nu, väldigt väldigt sent (mitt i natten, det har faktiskt hunnit bli pingstdagen) lockar den här sängen ganska mycket. Ska bara lägga undan kuddarna och bädda först.

Kommentarer

 1. Hoppas att du inte jobbar ikväll också, skulle bli lite mycket, tror jag!

  Det är lite upp- och nervända världen här, med fina studentkort och andra LO:er och så en sån där… Project Life, hette det, om resan till Turkiet på Scrap-sidan! Jättefin kommer den fotoberättelsen att bli!

  Om jag inte skrev det tidigare, så måste jag verkligen applådera Emils konfirmations"kort" - oj, oj, oj, vilken kreativitet och så kul med den där boken i. Du är så fantastiskt duktig, du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte ikväll. Men imorgon kväll! *S* Fast jag har ju varit ledig i evigheter (utan att ha semester, bara ledig på schemat) så då måste jag ju jobba igen det någon gång, eller hur??

   Det är ingen ordning på nånting, varken i bloggen eller i livet. Jag brukar inte alls blanda pyssel och papper med det "vanliga", men det är ju inget som är vanligt nuförtiden, så då blev det såhär idag. Sorry om jag gör dej förvirrad!

   Tack för alla goda ord!

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Sååå fint studentkort du gjort:) Hoppas du fick en bra natt där på jobbet;)
  Här har vi det rejält varmt idag, var tvungen att gå in en stund nu, håller på att rensa lite bland plattor och i blomlanden:) Går ut om en stund igen när det blivit lite svalare:)
  Hoppas att allt är bra hos dig:)

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Somnade seeeeent och vaknade tidigt... men så är det oftast när jag jobbar. Det ger en seg dag dagen efter, men jag gillar mitt jobb och mitt schema och alltihop, så det gör inget.

   Var rädd om dej!

   Radera

Skicka en kommentar