Orkar inte...

Inspirerad av Hillevi, som gjorde sej pannkaka till frukost idag... som uppmuntran... så stekte jag pannkaka till lunch. Grädde har jag nästan aldrig på pannkaka, men hemkokt blåbärssylt är det godaste som finns.

Så särdeles uppmuntrad vet jag inte om jag blev, men mätt iallafall.

På förmiddagen gjorde jag ett beställnings-måste-kort men sen orkade jag inte mer. De senaste dagarnas halsont och lite sena (för mej och min kropp, åtminstone) kvällarna tog ut sin rätt och jag orkade bara inte mer... jag sover sällan på dagen, men idag kröp jag under täcket och blundade ett par timmar. Var väl inte så värst mycket piggare när jag vaknade igen, men letade reda på lite mat i frysen och stoppade i mej. Sen kändes det lite bättre och tills imorgon är jag säkert tillbaka i gängorna igen.

Kommentarer

  1. Så ska en pannkaka se ut - även om mina blev goda så ser de aldrig riktigt normala ut... och blåbärssylt, mums! Om det blir några i år ska jag plocka men set var ju så kallt ett tag under blomningen och inga insekter, så det är bara att avvakta. Man får ju ett sånt strålande leende efter att ha ätit blåbär, haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas på bär ändå, jag (hokus pokus filijokus, jag kan trolla?!). Blåbär är trevligt att plocka och väldigt gott som sylt, så det vore fint om det ville bli några stycken i skogen till mej. Och dej!

      Radera

Skicka en kommentar