Måndag

Kallt och grått och det är "tillåtet" att pyssla på inomhus, det tycker jag. Så då gör jag det. Bakar bröd i dubbel uppsättning. De ser kanske likadana ut, men det är två olika sorter, fast utbakade i långpanna båda två.

Sedan händer det sej något riktigt trist. Medan jag sitter och "meckar" lite med foton, som finns lagrade på denna externa hårddisk, så lägger den bara av. Fungerar helt enkelt inte längre. Alltså... sånt ska väl bara inte hända?

Det är inte jättelängesedan Olle föreslog att vi skulle lägga över allt vi har på varandras hårddiskar, så att det skulle finnas back-up den dag något händer. Bra idé, tyckte jag och sen stannade det vid det. Korkat, korkat, korkat.

Jag har alldeles för många bilder (och alldeles vansinnigt för många väldigt viktiga bilder!!!!) på den här "lådan" för att det ska kännas bekvämt att bara slänga bort dem. Det får kosta det det kostar att få över dem på en annan disk av något slag. Suck. Men jag hoppas verkligen att det är möjligt.

Kommentarer

 1. Ser saftigt och gott ut! Önskar man kunde känna doften!

  Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den får du tänka dej, men visst luktar det härligt i huset när man bakar bröd!

   Radera
 2. Jag hoppas nu verkligen att bilderna går att rädda - de är nog duktiga på sådant, de som jobbar med kraschade datorer. Många av mina formaterades bort av en klumpig person, man blir ledsen då. Sedan känns det inte säkert hursomhelst, apparater är apparater och egentligen skulle man anända sig av såna där "moln" fast dit har jag inte kommut än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också det, för där finns väldigt många guldkorn till bilder och massor av andra bilder som jag inte heller vill bli av med.
   Jag fick ett bra tips igår om gratis lagringsutrymme via Microsoft, där man till och med skulle kunna ställa in så att datorn automatiskt skickar upp bilder och annat för lagring. Det verkar ju jättebra, att man inte ens behöver tänka själv.

   Radera

Skicka en kommentar