Annandag pingst

Annandag pingst är ju inte längre någon helgdag, men det spelar inte så stor roll för min del... jag jobbar lite närsomhelst och så även denna dag. Just idag börjar jag inte förrän mitt på eftermiddagen, så vi hinner ut till Birsta för ett par nödvändiga inköp. Jag har glömt mina mumsiga matsäcksmackor hemma och det blir buffélunch på Borgen. Jag äter så jag ska klara mej tills jag kommer hem *S* och är mer än proppmätt när vi går därifrån.

Vi har fått några Restaurangchansen-kuponger av Vickan & Co, så vi äter två för en och 40 kr känns som ett lagom pris för en lunch.

På jobbet hittar jag en liten notislapp från en kollega, som fick en bit överbliven rabarberpaj i helgen. Gulligt och jag blir glad.

Morgonens solsken och blåa himmel har flytt sin kos och i ösregnet står jag och en tjej och väntar på en färdtjänstbil som aldrig kommer. Jag får ringa och fråga vart den har tagit vägen medan regnet vräker ner och smattrar på carportsplåttaket, så att jag nästan inte ens hör mej själv.

Så småningom dyker den upp iallafall...

... och vi kommer iväg dit vi ska. Vattengympa står på dagens schema. Himla trevligt!

Kommentarer

 1. Hej Cornelia!
  Perfekt när man har chansen att käka en billig lunch:)) Gulligt av dig att dela med dig av pajen, och hon blev ju glad också:)) Sånt gillar jag:))
  Du har ju världens bästa jobb:))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte bara billigt, det var gott också! Ännu bättre!

   Radera

Skicka en kommentar