En torsdag

Hemma igen och dagen börjar med ett löne- och utvecklingssamtal med min nya chef. Trivsamt och trevligt, men eftersom jag tillhör "fel" fack så är min nya lön inte klar ännu. Spelar inte så stor roll, det rör sej aldrig om särskilt mycket pengar hit eller dit.

Efter det mötet blir det ett till, då Sture har fått en inbjudan från Folksam om en slags föreläsning/information om ditten och datten. Vi har bestämt oss för att gå dit och lyssna och blir sedan bjudna på en hyfsat god lunch också.

På eftermiddagen har jag lite redovisningar att göra eftersom vi var ute på ett par shoppinguppdrag igårkväll. Och så lagar jag middag, förstås, och pysslar färdigt en födelsedagspresent som ska överlämnas på måndag. Skönt att den är klar, för i helgen blir det massor med jobb igen.

Två varv i skogen blir det fram emot kvällen också. Dum tid hade jag valt för det kryllade av folk på promenad, med och utan hundar. Blev tvungen att koppla Ida bitvis och det är ju inte så kul. Mycket enklare för alla inblandade (dvs både Ida och mej!) om vi kan röra oss löst och ledigt i vår egen takt.

Jahaja, det var en torsdag, det...

Kommentarer

 1. Hur sjutton har du fått till den där ansamlingen med ord??
  Löneförhöjning... inte får jag nåt sånt bara mer skatt :(
  En härlig helg till er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Orden har jag skapat på wordle.net - lätt som en plätt!
   Löneförhöjning får jag, men som sagt var, det brukar inte bli så värst många kronor när man är kommunalanställd och jobbar halvtid.. *S*

   Helgen ska för övrigt spenderas just där, på jobbet. Blir säkert bra!

   Radera

Skicka en kommentar