Har man ett hav...

Har man ett hav inom räckhåll bör man verkligen ta tillfället i akt och bada. Det tycker jag och det tycker uppenbarligen det där lilla barnet här till höger också.

Men det krävdes ganska lång tid och Sture hann ta rätt många bilder medan jag klev ut i vattnet och våndades lite innan...

... jag tar mej ett snabbt dopp. Atlanten är Atlanten och just denna dag höll det stora havet +17 grader. Och det är inte jätteskönt, om du frågar mej. Särskilt inte om det inte heller är speciellt varmt i luften och blåser som 17(!) när man kommer upp.

Nåja. Jag ska inte klaga. Det var friskt. Och nästan skönt.

Vi parkerar oss på varsin handduk och ligger kvar på stranden tills tidvattnet kommer och hotar att dränka allt som befinner sej inom räckhåll. Och det gör vi. 


På hotellet sitter sådana här anslag uppe om Earth Hour och jag har högt ställda förväntningar på timmen på lördagkvällen. Undrar just hur det blir på ett hotell när man släcker ner allt elektriskt? Gör de en "grej" av det med marschaller och ljus i stället? Eller?? Funderingarna är många och förväntningarna som sagt var höga... och vad blir det?!??? Just ingenting, kan jag tala om. De gröna lamporna som lyser på palmerna är släckta. Annars är det likadant. Allting lyser inomhus osv... vilken besvikelse.

Jag förstår att man kanske inte kan släcka allt, av nån sorts säkerhetesskäl kanske? Men lite mer än detta hade jag verkligen förväntat mej.

 Sture avslutar kvällen med en drink.

Kommentarer

 1. Hej Cornelia!
  Tufft att ta sig ett dopp! Det var ju inte det varmaste precis;)) Men du gillar ju att bada:)
  Det där med Earth Hour följer nog inte så många faktiskt!

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillar att bada och hade verkligen hoppats på så mycket mer havsbad än vad det nu blev. Saltvatten är härligt!
   Earth Hour är en fin manifestation för vårt enda jordklot, tycker jag.

   Ha det fint!

   Radera

Skicka en kommentar