Tjohooo!

Trots att jag jobbat dygn och alltså "sovit" (sisådär, som vanligt) på jobbet inatt känner jag mej piggare än på mycket länge. Det är en skööön känsla att känna att orken finns i kroppen.

Jag tar mej till badhuset och simmar en stund. Inte så långt och länge som jag brukar, men drygt hälften så många längder iallafall. Dusch och bastu känns härligt efteråt.

Sen har jag tänkt mej en alldeles lugn och fridfull hemmakväll, men Sture tycker att vi ska åka ut och äta och så får det bli. Vi hamnar på ett ställe där vi har Restaurangchansen-kupong, äter två men betalar för en. Gott är det och inte blir det ju så fasligt dyrt då heller.

I bilen lyssnar vi på Djävulsstjärnan av Jo Nesbö och är inne i ett skede i boken som är så spännande att vi måste åka en omväg för att komma hem. Vi vill ju veta hur det går! *S*

Kommentarer

 1. Vad skönt att du håller på att bli frisk! Väldigt hurtigt att simma men det är ju bra att du kunnat komma igång med det igen.

  Nesbö skriver spännande men lite för otäckt ibland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just den här boken tillhör inte dem som har de mest ingående läskiga beskrivningar av avrättningsmetoder och så... men spännande är det!

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Så skönt att du blivit bättre så du kan simma lite igen:)) Mumsig middag ni käkade:)) Skönt att slippa laga middan ibland:))
  Idag på fm så var vi och gjorde iordning på skyttet, vi har ju årsmöte imorgon. När vi kom hem så badade vi vovvarna, jag klippte dem igår kväll. Så nu är de så fina och luktar gott:)) Ikväll ska vi till våra kompisar. Min väninna fyller år, det ska bli trevligt. Så nu ska jag vila mig ett par timmar, sköööönt!!

  Ha en fin Lördagskväll
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du klipper själv, du... Jag har ju lämnat in Ida för klippning en gång och planen är att det ska bli så i år igen, i april kanske. Har ingen klippmaskin och tycker det verkar vara en för stor investering för klippning en gång om året.

   Mys och ha det bra!

   Radera

Skicka en kommentar