Laga en låda

Den här lådan sitter i mittsektionen på vår bokhylla. Den har krånglat länge, länge (alltid!) eftersom botten halkar ur spåret i bakstycket och hakar upp sej mot grejorna som ligger i lådan under.
Vi drog ur lådan i förra veckan och bestämde oss för att äntligen limma ihop den. Men så var trälimmet för gammalt och gick inte att få ur flaskan... luktade bara aceton också och det brukar inte trälim göra, så det var definitivt nåt fel på det.

Idag lyckades vi komma ihåg att vi skulle köpa en ny flaska, när vi ändå var på vift i Birsta, där Sture hämtade sin telefon som varit på lagning ett par veckor. Så... nu är lådan limmad och ligger på tork!

I ugnen står en fläskkarrébit och ska bli till pulled pork. Tänkte baka några pitabröd också, att stoppa köttet i tillsammans med grönsaker och sånt. Blir gott att ha med när vi åker till Mellansjö imorgon. Till middag idag blev det potatis- och purjolöksoppa. Det är också gott!

Kommentarer

  1. Nog är det märkligt hur länge man står ut med något som inte fungerar fullt ut även om det är rätt enkelt att åtgärda. Typiskt mänskligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bokhyllan, som den där lådan sitter i, har varit kasserad två(!) gånger innan vi fick den. Men jag gillar den och då kan den vara värd en flaska trälim, faktiskt. Kunde dock gjort det för längesen...

      Radera
  2. Hej Cornelia!
    Det var väl skönt att få lådan fixad, nu hoppas jag att den ska funka bra:) Pulled pork som är så gott, nu blir jag riktigt sugen;))

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pulled pork är jättegott. Och lagar sej själv i ugnen, sånt gillar jag!

      Radera

Skicka en kommentar