Jobbar

Jobbar ett dygnspass. Efter att ha sprungit runt rätt mycket och gjort ditten och datten (som till exempel städat personallägenheten, varit i tvättstugan, hängt upp gardiner, kokat potatis och varit på promenad) slår jag mej ner och dokumenterar litegrann. Fast då är det någon som ringer och vill att jag kommer på ett besök, så det är bara att ge sej ut i snöslasket igen! *S*

Jag säger det återigen: Jag trivs så gott med mitt jobb!

Kommentarer

 1. Hej Cornelia!
  Hoppas ditt dygnspass blev bra:) Kan du tänka dig, här kommer nog solen lysa idag. Det är i alla fall lite ljusare ute:)) Hoppas du får en härlig dag på jobbet, eller hemma:)

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh ja, det var så prima på jobbet så jag ville nästan inte gå hem (nåja... det sista var väl kanske inte helt sant, för det är klart att jag trivs allra bäst hemma *S*). Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne. Sol gör något med oss..!!! :)

   Må väl!

   Radera
 2. Något lustigt inträffade nyss: DU kom och levererade ett paket åt mig!!!

  Nä, det var inget paket från dig och det var väl inte du men det var en äkta dubbelgångare! Post-tjejen såg lite förvånad ut tills jag förklarade, haha. Det var roligt, tyckte jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag extraknäcker som brevbärare i Uppland, jajamensan! *S* Hoppas att "jag" hade med mej ett riktigt trevligt paket ändå!

   Radera

Skicka en kommentar