Jag idag

Slutar jobba kl 10 och tanken var att jag skulle hinna till badhuset till kl 11, för då börjar ett vattengympapass. Men vi har några ärenden att göra, så tiden räcker inte till, tyvärr. Jag åker ändå dit och simmar en timme och det flyter(!) på bra.

Så får jag för mej att ta en så där "selfie" och resultatet ser ni här ovan.

Hemma igen... vad skönt det är! Händerna kliar lite efter nån sorts kreativitet, men istället för att plocka fram papper och sax kör jag ner dem (händerna, alltså) i en bröddeg. Inuti de här fina bröden finns bland annat solroskärnor och ovanpå ligger det vita vallmofrön och svarta sesam-diton.

Nästa brödsort är bakad på vetemjöl, men jag hällde i nån deciliter vetekli också. Det är dessutom keso i degen, som gör bullarna lite mer intressanta (och goda!).

Kommentarer

 1. En äkta selfie och det var väldigt vad smal du blivit med din nya livsstil. Inga sötsaker och så vanlig, hälsosam motion verkar verkligen vara grejen. Sött äter inte jag heller så det är resten det fallerar på...

  Bröden ser ju helt gudomligt goda ut i vanlig ordning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inbillar mej att du är en sund och "lagom tjock" människa och att du rör dej alldeles tillräckligt, du också. Kan inte tänka mej att man behöver mer motion än vad du får med alla dina långa och härliga hundpromenader!

   Bröden smakade mums!

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Simma det är skönt det:) Du är verkligen duktig med din träning:)) Jag har ju inte sett dig innan viktminskningen, men jag tycker du ser jättefin ut nu:) Brödet såg verkligen mumsigt ut:)))))
  Du är en hejare på att baka bröd:))
  Här lyser solen ännu härligare än igår:) Så det blir en liten promenad i skogen om en stund, hoppas benet vill hela vägen;) Tisdag igen.....skyttet ikväll:)

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Solen lyser ganska fint på oss också idag och det är så härligt. Fåglarna kvittrar som om de hade betalt för det och snön bara smälter. Det är lätt att tro att det är vår, men förnuftet säger att det är ganska mycket vinter kvar ändå.

   Simma är härligt och jag gör det så gärna, även om det är aningen långrandigt att ligga där och gno fram och tillbaka, fram och tillbaka.

   Ha så kul på skyttet ikväll!

   Radera

Skicka en kommentar