Hur spännande är det här, då?

Tempot här hos oss fortsätter att vara lågt. Åker till jobbet och gör några timmar där, inte heller det i någon högre fart.

Släpper ut Ida senare på kvällen. Hon vill ha med sej tuggbenet ut, men jag säger åt henne att hon får lämna det inne. Då släpper hon det snällt, precis där hon står och det råkar(???) hamna rakt ner i min sko *S*

Och det är det mest spännande som händer denna dag, den första i februari.

Kommentarer

 1. Hej Cornelia!
  Då vet ju Ida var hon har sitt goa ben när hon kommer in igen;)) Igår var Ted och jag i Huskvarna på Antik och samlarmässa. Det var 60 st utställare och jisses vad mycket läckert de hade och sälja. Det var inte billiga grejer precis. Men vi köpte lite grejer med oss hem ändå:)) Idag har vi plusgrader och det småblåser lite. Så idag ska jag vara inne och greja och scrappa lite hade jag tänkt:))

  Må så gott och krya på dig vännen:)
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konstig vinter, detta. Till och med vi har plusgrader. Det hör inte till vanligheterna i februari, precis.

   Kul att ni hittade nåt ni ville ha! Jag ska ta mej en titt förbi i bloggen din och se om du fick någon tid över att scrappa!

   Ha det fint!

   Radera
 2. Haha, benet hamnade ju helt rätt - Ida har ju sett att det ska vara ben i skor när du snör på dig dem!

  Sedan är det mindre roligt att du ska iväg och jobba, väldigt mycket mindre roligt, men jag hoppas att det blir lugnt där på jobbet i alla fall och att du snart mår bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att det ska vara ben i skor!

   Nu har jag iallafall jobbat klart för den här lilla omgången och är ledig fram till torsdag, då jag hoppas att jag är på ordentlig frisk-väg igen. Det tror jag!

   Radera
 3. Dessa tuggben är allt bra äckliga... men ack så goda tyger ju de som tuggar på dem och då lägger man dem på säkra ställen!
  Kram och kli!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte alls äckliga. Och inte gör det nåt att hon förvarade det i min sko en stund heller. Hon plockade upp det direkt när hon kom tillbaka in igen *S*

   Kram och kli till berörda parter!

   Radera

Skicka en kommentar