Frukost

Frukost är gott. Fruktsallad med en skvätt fil står stadigt på menyn. Och ett par hembakade mackor, varav en med ägg.

Visst är det konstigt att man kan äta samma sak till frukost, dag ut och dag in, utan att tröttna? Om jag skulle äta samma sak till middag vareviga dag skulle jag bli rätt less ganska snabbt, tror jag.

Och med denna djuplodande fundering känns det som om jag har bloggat klart för idag *S*
Har gjort lite shoppinguppdrag idag och varit ute och gått en del. Känns fint att krafterna kommer tillbaka, om än det går ganska sakta.

Kommentarer

  1. Vitaminkick i vacker tallrik! Tror att det är en vana, det där att äta olika jämt och medvetenhet om att äta varierat för att få i sig allt. Förr (väldigt förr) var det ju gröt jämt och jämt och alltid med några undantag då och då. Det gick ju det med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast det måste ha varit ganska tråkigt med gröt och gröt, även om jag kan tycka att det är gott ibland.

      Tallriken är drejad av Tomaz Krukmakare, som hade sitt krukmakeri alldeles utanför byn där jag är född. Inte kvar numera, tyvärr, annars hade jag nog skaffat mej några till av den här sortens tallrik.

      Radera
  2. Hej Cornelia!
    Visst är det så med frukosten, den tröttnar man aldrig på;) Skönt att höra att dina krafter kommer tillbaka mer och mer:)) Jag har lite förkylning kvar i kroppen än, det tråkiga är att kroppen värker för mycket nu igen.
    Men jag försöker ändå hålla humöret uppe:) Vi har så himla halt här hos oss på vår lilla skogsväg så jag vågade inte gå där idag med vovvarna. Fick bli lite bus och lek i trädgården:))

    Må så gott och var rädda om varann
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är fint att känna sig friskare och piggare. Trist att höra att din kropp bråkar med dej. Det är bra att du är rädd om den!

      Ha det så bra som det går!

      Radera
  3. Samma frukost äts här av mig varenda morgon... min mage blir så glad och nöjd av det!! Gott är det ju också!! din fina tallrik får du vara rädd om!!
    Så bra att du börjar känna dig lite kryare !! Man blir ju helt utslagen av en sån förkylning! Jag har klarat mig med lite rossel i halsen... än så länge är det väl bäst att säga så jag inte utmanar på nåt sätt!
    Kram och kli till er!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir kanske inte värre än lite rossel i halsen, det får vi hoppas! Kraftlös har jag varit men nu blir jag bara bättre igen. En bit kvar till mitt vanliga gamla jag är det, men en dag i taget...

      Gott är det med frukt! Mums!

      Kram å kli!

      Radera

Skicka en kommentar