Visset

Tulpanerna från förra fredagen har börjat vissna litegrann i kanterna, men är fortfarande riktigt fina ändå.

Sämre är det med mej, som är mycket mer vissen än den tröttaste tulpanen. Hostar gör jag, ont i kroppen har jag och trött och matt är jag. Det som skulle blivit ett långpass på jobbet blev ingenting. Jag stannade faktiskt hemma och försöker kurera mej efter bästa förmåga. Det går inget vidare, precis.

Kommentarer

  1. Men din stackare... som du jobbar, koncentrerade pass för långledigheter, då var ju detta... onödigt Fast det allra viktigaste är att du strax mår bra igen, så det hoppas jag. Ta det lugnt och fint!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vansinnigt onödigt. Och vansinnigt dyrt. Det kostar mej ungefär en veckas lön med koefficienter och sjuk på två olika kalenderdagar, eftersom det är ett dygn osv osv... otroligt dumt av mej. Men ingen blir glad av att jag går på jobbet och är sjuk... inte ens jag själv. Hoppas att jag kurerat mej till på måndag, då jag SKA jobba ett dygn igen. Har jag tänkt.

      Radera
  2. Hej Cornelia!
    Stackars dig......vad tråkigt att du inte kunde jobba:( Nu måste du ta det lugnt och vila så det går över så fort som möjligt. Javisst förlorar man mycket när man jobbar dygn och blir sjuk:( Hoppas nu du blir bättre tills på Måndag:))

    Ha det gott trots att du är sjuk;)
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är inte bra alls att vara sjuk när man borde vara på jobbet, men nu är det som det är och jag jobbar på att bli frisk med det allra snaraste.

      Ha en fin helg!

      Radera
  3. Hoppas du kryar på dig snabbt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar