Mörker


Efter ett dygnspass på jobbet brukar det gå lite långsamt för mej på hemmaplan. Idag var inget undantag från den regeln. Jag promenerar lite med Ida, vi äter lite, jag gör färdigt en LO som legat på bordet i några dagar... tja, sådär ungefär förflyter dagen.

Ida ser ut som om hon också jobbat ett dygn eller två. Ligger bara där på golvet med "valpen" inom räckhåll ifall det skulle behövas. Hon är skendräktig så det bara visslar om det. Gräver i bädden, gnäller och gnyr och är allmänt besvärad.

Så blir det nästan mörkt ute och då får jag nån tossig idé om att det kunde vara trevligt att skumpa iväg lite och låtsas vara hurtig. Sagt och gjort, på med reflexvästen och Idas dito koppel och iväg med oss. Det är absolut halkfritt längs vägen och när jag kommer hem igen känner jag mej så duktig och Sture förevigar oss ute på gräsmattan. Det ser ut som om vi syns och det är bra.

Kommentarer

 1. Jag ser er! Bra där med allt det refelxiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir så bekymrad när folk inte syns när jag är ute och åker bil. Man ser ju själv, ungefär, vart man går, men syns... det gör man banne mej inte. Så jag drar på mej allt jag har om jag ska ut längs nån trafikerad väg. Det känns mest rättvist mot dem som kör bil också.

   Radera
 2. Go´kväll Cornelia!
  Har precis satt ner ändan i fåtöljen, skööönt!!!!:)))) Ted och jag var och handlade en massa mat och andra grejer idag. Och jisses vad folk det var ute, typiskt att de ska vara ute och shoppa när jag ska ut *S*
  Sent men sides kom vi hem:) men sen är det ju det med att plocka upp allt man inhandlat, puhhh;) Men nu så är allt där det ska:)) Så nu får vi ta Fredagskväll! Trodde ja jag, Birger håller på att borra och bonka uppe
  på vinden! Jag köpte ju en TV till honom i julklapp till sovrummet, så nu håller han på att koppla in den:) Han borrar genom garderoben och upp på vinden, tur att han är elektriker *S*

  Så gulligt Ida ligger jämte sin "valp":)) Nu får du ta det lugnt ikväll efter ditt arbetspass:))
  Så bra NI syntes du och Ida:)) Bra tänk du har att verkligen synas i mörkret:))

  Ha nu en fin kväll:))
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har pysslat ihop två LO-er ikväll... det är verkligen avkoppling för mej!

   Handla är inget vidare kul, men det är ju skönt att ha skåpen fulla. Eller... tja... det bästa är att ha skåpen LAGOM fulla, hos mej har de en tendens att bli lite överfulla emellanåt, när sambon varit och fyndat nåt bra. Vi borde ha fler vänner som kom och käkade middag hos oss lite nu och då *S*

   Ha en härlig helg! För min del väntar lite mera jobb, men det är bara kul saker på gång!

   Radera
 3. Vad bra ni syns! Vilket fiffigt koppel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt fiffigt. Femtio pengar på Dollar-Sture (jodå, det stavas så! *S*)

   Radera
 4. Vi har allt en konstig vinter när joggingskorna går bra att knalla iväg med!! Så bra att ni syns ordentligt!! Vi har blinkande halsband på hundarna vi och reflexjackor på oss! Det uppskattas av bilisterna och de släpper oss gärna över vägen! Det där kopplet ska jag kolla om jag hittar!!
  Ha det gott och kram från oss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konstig, men bra vinter, med mina ögon sett iallafall. Blinkande halsband skulle förmodligen försvinna i Idas päls, som numera är av det lite längre slaget. Men kopplet är bra. Har ett annat också, men det är platt och har bara reflex på ena sidan. Det här är liksom flätat med reflex runtom. Mycket bra.

   Ha det fint!

   Radera

Skicka en kommentar