Långt bort igen

Idag drar vi iväg på en långstyrning igen. Rast och lunch på Scandic i Bollnäs. Väldigt fin och trevlig restaurang, fint salladsbord och flera sorters bröd att välja mellan. Men maten... maten var minsann inget att skryta med. Och dessutom plockade de undan alltihop medan vi satt och åt. Det kändes inte så gästvänligt, precis, även om vi kom dit strax före stängning. Då kunde de väl sagt det, tycker jag. Att de plockar undan all mat, så hinner man inte äta på en kvart så bör man gå nån annanstans. 

En sjö med sol med dimma... väldigt vackert var det! Ida och jag går en tur på nya vägar idag också, mysigt tycker vi.

Solen vill verkligen lysa igenom diset...

... och jag försöker igen att hitta rätt med kameran. Det gör jag såklart inte *S*

Vi passerar en solbelyst bänk.

Och sen... vips! är all dimman som bortblåst och Ida står där i solen och är bara bäst.

Vi åker vidare till Edsbyn innan vi vänder näsorna hemåt igen och här hittar jag dagens järnvägsmotiv. En väldigt oanvänd järnväg är det, spåren är helt snötäckta och här har nog inte gått några tåg på bra länge.

Allt har gått som det ska och vi är nöjda med vår dag.

Kommentarer

 1. Soldimma är oslagbart vackert (ja utom när Ida ska synas, då!) och det är roligt att se annat emellanåt. Synd på maten, dock. Här var det också sol ett tag och mycket kallare med en gång då. Det ena var bättre än drt andra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den försvann ju så lägligt att det blev en bild på en synlig Ida också! *S*

   Radera
 2. Hej Cornelia!
  Sån osis med maten, man tycker ju att de kunde sagt till. Lite dålig stil faktiskt, och ni betalade väl fullt pris också! Dina foton är verkligen underbart vackra med snön och dimman:)) Och söta "lilla" Ida:))
  Här snöar det idag och är -7 grader och ingen sol! Ikväll har vi styrelsemöte på skyttet, så det får bli att åka dit igen. Och nåt som gör mig "tokig" är när datorn krånglar och det gör den nu:( Min blogg och Hotmail är som bortblåst:((((( Kim ska försöka hjälpa mig att "hitta" den igen, hoppas han lyckas:)

  Ha nu en skön dag:)
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. De sa på restaurangen att det var okej att sitta kvar och äta efter halv två. Men det är ju svårt att äta, om de tagit bort all mat. Vi borde alltså lassat på som tusan från buffén INNAN... men det hade inte vi förstått... Å andra sidan var det inte särdeles gott heller, så vi fick nog så vi klarade oss.

   Killar i den åldern brukar kunna fixa det mesta i datorväg, så jag tror du kan vara lugn! Jag hittar iaf din blogg via länken i ditt namn här.

   Ha det så bra!

   Radera

Skicka en kommentar