Huslig simmerska

Idag börjar jag dagen med att dammsuga huset, tänka sej. Så duktig jag är *ha ha ha* Bakar grahamsbullar och gör en makaronigratäng av lite spaghettirester. Tja, alltså en spaghettigratäng, om man ska vara noga.

Sen sticker jag iväg till badhuset och simmar en massa längder innan jag slappar i dusch och bastu. På bilden syns de numera fungerande duscharna. Att de flesta inte har något att hängas upp på är det tydligen ingen som bryr sej så särskilt mycket om, för sådär har de "alltid" sett ut.

Grahamnsbullarna blir till gott fika när Emma, Olle och Alfred dyker upp på eftermiddagen. Jojomensan, de är här idag igen. Emma har lite pyssel som ska göras...

Idag blir det ingen bild på Alfred, men tre bilder AV Alfred. Han lånade "lillkameran" och tog bland annat dessa bilder av sina föräldrar samt en rosa kasse från Indiska. I den kassen förvaras alla små traktorer och bilar som han brukar leka med när han är här, så det är en viktig påse, minsann.

Kommentarer

 1. Ha! Vilken liten mästerfotograf! Och nu blev jag sådär hungrig, igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han kan både sjunga och fotografera. Och just idag meddelade han att när han blir stor ska han bli rörmokare och laga vår kran(!). Han är snabb som tusan att snappa upp saker och ting som sägs, och nu har kranen (som skulle bytas före jul av den där rörkrökaren som aldrig dök upp) gått sönder helt och hållet och går inte att använda. Något som bekymrar Alfred alldeles väldigt...

   Radera
 2. Vilken toppenkille! Han kan visst allt. Barn är ljuvliga. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så kul med ungar! Och den här... han är lite extra kul (men jag är aaaningen partisk! *S*).
   Ha det gott!

   Radera
 3. Hej Cornelia!
  Vi har så underbart härligt väder här idag, så vovvarna och jag tog oss en liten promenad i solskenet:))
  Så duktig du är som både städat, bakat och simmat:)) Fina bilder han tagit Alfred. En rörmokare är alltid bra att ha i familjen;)) Gulligt av honom att tänka så:))

  Må så gott vännen
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är en rolig prick, lille Alfred! Huvudet på skaft och ser och hör allt.
   Inte så pjåkigt väder här heller, men det snöar precis hela tiden. Lätt, lätt fjunig snö är det, så den är inte jobbig att skotta bort iallafall.

   Ha det så bra!

   Radera
 4. Jag glömde förut (bedårad av Alfred) att jag jämt blir så otroligt imponerad av dina runda, jämna bullar. Hur bär du dig åt, människa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja... ungefär så som jag har hört i TV-reklamen att man gör kycklingrullader... "man rullar dem!", säger de.

   Och det är ju liksom bara det jag gör... rullar dem! *S*

   Radera

Skicka en kommentar