Konsert... och oro av värsta sorten

 
GA-kyrkan, Sture är på väg in...

... för här blir det konsert med tre körer i samarbete med Sundsvalls Blåsorkester. Thomas Gathe dirigerar i känd, gammal god och energisk stil.

En jättefin konsert, men när vi kommer hem har vi en mycket ledsen hund. Någonstans gör det ont på lilla Ida och jag vet inte riktigt var det är. Nu slår den vanliga oron till med full kraft och jag mår rent fysiskt illa.

Hon var hur pigg som helst mitt på dagen, vi sprang en runda i skogen och allt var bra. Ok på eftermiddagen, jag tittade lite extra på henne på prommisen efter maten, anade något... och nu på kvällen är hon inte glad.

Hu. Detta är det värsta jag vet.

Kommentarer

  1. Hu och fy... jag förstår hur orolig du blir och vad hjälplös man känner sig när de har ont! Hoppas det löser sig och att hon blir pigg och glad till i morgon bitti!!
    Kram och extra kli till Ida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för krya på dej-önskan till lilla Fröken. Hon är dock fortfarande ledsen, stackaren.

      Radera
  2. Stackars du! Det säkert mycket mer synd om dig än om Ida eftersom hundar så gärna beter sig som förkylda karlar brukar... så hoppas jag att det är. Hoppas så nu att hon sover bort det som är fel och att du kan sova också. Måtte hon må som hon ska och brukar så fort det bara går.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsch, sovit har jag ju inte gjort så värst. Och inte Ida heller. Har varit lite orolig inatt. Hon ligger annars prick stilla tills hon tycker det är dags att kliva upp i sängen för lite morgonmys. Inatt har hon rest sej och lagt sej och bytt plats ett par gånger.

      Men det är inte första gången och det går ju alltid över, säger Förnuftet. Hjärtat säger dock nåt helt annat... hispiga matten går igång till 200%... som vanligt.

      Radera
  3. Hur mår lilla Ida-fian? Jag hoppas så att hon är som vanligt igen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, hon är ledsen och nere och har ont nånstans, lite oklart var. Men äter och bajsar som hon ska iallafall och det är ju alltid något. Det blir en lugn dag idag.

      Radera
  4. Inte direkt vad jag ville höra, så ta det lugnt, som du säger. Bra att hon äter i alla fall.

    SvaraRadera
  5. Hej Cornelia!
    Men lilla Ida, Hur mår hon idag? Jag blev också orolig för henne. Jag tycker du ska ringa veterinären, så de får kolla upp henne. Det är så fruktansvärt när våra älsklingar har ont och inte kan säga var de har ont.

    Hoppas ni hade en fin konsert i alla fall:)) Nu håller jag tummarna för Ida att hon snart blir bättre:))

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera

Skicka en kommentar