Julafton

Ni vet hur det är med jul... full fart i köket! Här är det snart dags att bänka sig och hugga in på allt det goda.

Min mamma har efterlyst nån bild på mej själv här i bloggen. Jag är nu inte så mycket för att vara framför kameran, utan agerar hellre bakom densamma, men här har Sture fått tag i mackapären och klickar vilt på knappen. Och jag fastnade. Så här kommer då alltså en bild, till min mamma.

Själva maten blev det inga bilder på, men här är efterrätterna. 

Efter maten ville Johan absolut vara tomte, fastän han är den yngste av oss som firar jul i Mellansjö och ingen tror på den "riktiga" tomten, såklart. Men någon som delar ut klapparna är ju bra att ha ändå! *S*

Trots att Ida fick ett stort och rejält tuggben först av alla, så vill hon vara med och öppna precis varenda julklapp. Benet låter hon bara ligga så länge, det kan ju vankas något mer?! 

 Och att öppna paket är ju en av Idas stora passioner här i livet! *S*

 Emil fick en massa klappar...

 ... och Johan också.

Och själv fick jag också fina klappar. TACK ska ni ha!!!

Avslutar med denna bild på "vår egen Rudolf med röda mulen". Johan fick en liten nyckelring med lysande diod i rött och poserar här med den på näsan *S*

En fin julafton som avslutades med en ordentlig promenad i mörkaste mörkret, med pannlampor och broddar.

Kommentarer

  1. Hej Cornelia!
    Såååå kul att få en bild på dig, du är sååå fin:)) Ni verkar ha det sååå mysigt i Mellansjö:)) Så go hon är Ida som vill hjälpa till och öppna paketen:)) Härliga bilder på barnen och "Rudolf";))

    Må så gott
    Julkramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ska du ha!

      Ida är en särskild hund, hon. Väldigt särskild. Bästa.

      Hoppas att ni hade en lika härlig jul som vi!

      Radera
  2. Mysig jul ni haft. Fin bild på dig! Godiset får det att vattnas i munnen. Barnen och Ida verkar nöjda med sina paket :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Väldigt mysigt har vi haft det och alla var helnöjda med sina klappar av olika slag! Hoppas att ni också har haft det fint!

      Radera

Skicka en kommentar