Kameran tog semester...

Idag tog min kamera semester och jag har fått sno ett par bilder för att alls kunna illustrera bloggen. Först en bild på Njurundahallen, vars simhallstak nu äntligen är färdigrenoverat. Ventilationen har fått sej en översyn också och igår öppnade man. Ja, det skrev jag ju igår, men då hann jag inte dit. Idag däremot, hängde jag på låset när de öppnade kl 12. In med kläderna i ett skåp, en snabb dusch och så på med baddräkten... ensam i bassängen hela den första kilometern, sen hoppade en hel skolklass i också. Men jag var fortfarande ensam på motionssimningsbanorna, så det var inga problem. Problem blev det först när jag simmat färdigt och skulle trängas med nämnda skolklass i duscharna. Av fem duschar var det två som inte fungerade och en som saknade duschmunstycke... varför i hela friden tog man inte en titt i duschrummen också, när man ändå höll stängt för renovering i sex månader?!?!!? Konstigt.

Men himla härligt att få simma på hemmaplan igen!


Det här drakhuvudet är symbolen för Sundsvall och det får stå för mitt jobb idag. Ett möte sent på eftermiddagen blev dagens arbetsinsats från min sida. 

Kommentarer

  1. Förstår att det är skönt att ha nära till badhallen igen men åh så märkligt, detta med duscharna! Hoppas du sa något och att de fixar detta också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, jag sa faktiskt inte något. Jag hade redan gnällt lite på att man måste betala för att få låna ett skåp. Eller... iallafall för att få låna en nyckel. På andra badhus i kommunen tar man bara med sig ett eget hänglås och så kostar det inget extra. Jag är lite snål, som du hör... *S* Men nästa gång kanske jag tar det där med duscharna. Det tror jag.

      Radera
  2. Hej Cornelia!
    Så skönt att badhuset har öppnat igen:) Men väldigt konstigt med duscharna!! de måste ju bara funka.
    Idag har vi haft ganska bra väder så jag passade på att greja lite i trädgården, Plockade in de sista prydnadssakerna. Planterade lite ljung till:))

    Må så gott
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att få lite gjort i trädgården. Jag har inte planterat nån ljung alls. Det tar emot, eftersom Sture inte alls gillar ljung (men jag gör det). Men snart kommer snön och ingen ljung skulle synas ändå.

      Radera

Skicka en kommentar