Ur led är tiden

Igår kom det snö (visserligen inte här hemma, men inom Sundsvall iallafall) och idag hittar jag denna äckliga lilla fästing på Idas hals. Så ska det väl ändå inte vara? Fästingar ska frysa ihjäl nu. Tycker jag.

På eftermiddagen shoppar jag lite. Köper mej ett par nya, billiga men bra, skor av samma märke som jag redan har. Två par nya jeans blir det också, för de jag har har blivit lite för stora. Sen orkar jag inget mer, utan vi åker raka spåret hem igen. Shoppa är inte riktigt min grej, men kläder på kroppen måste man ju ha.

Kommentarer

 1. Stackars Ida. Nu är det kanske fotot som ser ut så, bara, men är det inte väl rött runt? Jag vet inte om hundar får "borrelia-rodnader" som människor oc förresten har hon väl bara kliat sig eller så har fästingen provtuggatvsig fram. Sittervdrt en till nedåt höger eller är det en fläck på linsen? Vad jag går på! Kan ha med att göra att jag gillar ett ordspel som heter Words in a pic. Där ska ur en bild plocka tre ord och jag har gjort nästan 400 vid det här laget, haha.

  Skorna ser bra ut, får fundera på några jag också. Rantar runt i ett par urgamla "Easy rider" från Lantmännen - såna med en skena i sulan. De ska man rida med, inte promenera!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev själv helt skräckslagen när jag plockade upp bilden i datorn. Det ser verkligen ut som om hon är helt röd på halva halsen. Jag rotade såklart runt i pälsen igen och kollade och kollade... men hittar inte ens pricken där fästingen har suttit fast?!?! Och jag vet ju var nånstans den satt. Så nej, det är nog ingen fara. Men FY, som det ser ut på bild!!!

   Skorna kostade fyrahundra och det tyckte jag var ett riktigt bra pris (ordentligt nersatta pga att det är fel årstid för såna skor just nu... *S*). Så jag slog till!

   Radera
 2. Skrev på ipaden, är alltså inte morgonberusad! Hopplöst med touch-knappar.

  SvaraRadera
 3. Aj då. Inte roligt för Ida. Hoppas ni fick bort den så inte Ida blir sjuk av den. Snygga skor:-)) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag plockade den direkt, förstås. Eldade upp den rackaren, eftersom brasan brann och det bara var att kasta in den i lågorna. Ha, så var det slut på den!

   Provgick skorna litegrann igårkväll och de kändes helt okej. Jag brukar få ont i fötterna när jag köper nya dojjor, så jag går in dem lugnt och försiktigt.

   Ha det bra i snön däruppe i norr!

   Radera
 4. Fy vad äckliga de är de där fästingarna. Två stycken har jag plockat från Mira i sommar. Alltid lika överraskande!

  Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två? På hela sommaren???!!!! Det var inte många, det. Jag har "frontlinat" Ida sedan i maj, men slutade i september... och jag har ändå plockat huuuur många som helst.

   Otrevliga varelser, fästingar. Usch å fy!

   Radera

Skicka en kommentar