Köpa grejor

Behöver ett par fotoalbum, som finns här på ICA Maxi. Så det blir en tur dit. Sture vill kika lite på Jula, som ligger strax intill. Han fick presentkort där när han fyllde år och nu har han kommit på nån grej han vill ha, fast den var såklart slut så det blir inget köp.

Sen kilar jag in på XXL Sport och får ögonen på en cykel. Men jag är lite "feg" och slår inte till... måste nog fundera någon liten dag till innan jag bestämmer mej. Men fasligt sugen på en ny cykel, det är jag.

Kommentarer

  1. Tänk att Ica Maxi ser lika ut hos er som här!! an kan inte ta fel!!
    Köp dig en ny cykel och bli glad och nöjd!
    Kram och kli!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ICA Maxi är ganska likriktat överallt, ja. Och har det mesta man kan tänkas behöva, men inga cyklar. Vi handlar inte där jätteofta heller, för det ligger långt bort från oss räknat.

      Vi får se hur det blir med cykel.

      Kram å kli!

      Radera
  2. Lika utanpå men så finns inte grejorna på "rätt" ställe därinne - väldigt irriterande för någon som jag som vill ha lika-jämt-alltid!

    Hittar du en bra cykel så slå till nu när du kommit igång så bra. Eller så knirkar du fram på din gamla tills det blir vinter och ser en ny cykel som ett härligt mål att nå till våren. Båda sätt är bäst!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det varierar inuti, det gör det.

      Anar att cyklar möjligen är dyrare på våren... när "alla" vill ut och cykla igen efter en lång vinter. Därför funderar jag så allvarligt just nu. Och "knirkar" är exakt rätt ord för hur det låter när jag kommer trampande på min 22 år gamla REX, som jag i och för sig gillar mycket, men som har sett sina bästa dagar. Det har den.

      Radera

Skicka en kommentar