Sorterat stämplar

Idag har jag stämplat upp ett gäng "nya" stämplar, laminerat korten och stoppat in i mina stämpelpärmar. Nya är det förstås inte, allihop, men jag har inte orkat ta tag i det här förrän nu. Jag gör det nån gång då och då.... och mellan varven ligger alla osorterade stämplar i en hög på pysselbordet. Inte så smart.

Sen har vi gjort några ärenden, levererat ett par kort och grejat med lite av varje. Regnet öste ner på eftermiddagen och vädret känns riktigt höstigt idag.

Kommentarer

 1. Hej Cornelia. Det var länge sedan. Stänpelhögen där skulle jag gärna ta hand om:-)) det är superbra att fixa detta, så allt är klart när det behövs:) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dej!
   Det var längesedan jag tittade in hos dej också, men nu har jag uppdaterat mej med ommurat hus och ny brudklänning... nej, förlåt, gardiner var det ju! *S*
   Kram!

   Radera
 2. Märkvärdigt vad du jämt hinner med. Lite höst har det blivit här också med regn och blåst och nerfallna löv. Lite mysigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hinner och hinner... det var liksom nödvändigt. Jag måste ju få plats på bordet att pyssla, inte bara förvara grejor... men nu sitter de så fint sorterade i olika pärmar, beroende på tillverkare. Jajamensan. Känns bra.

   Och höst är mysigt, men det är så svårt att låta bli att tänka på den årstid som kommer efter, alldeles för snart i mitt tycke.

   Radera
 3. En mycket viktig akutfråga! Tänker på det ibland men så glömmer jag bort det! När du pratar, är det på skånska då eller har du blivit norrländskt ordkarg???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pratar??? Jag kan inte prata... *ha ha ha*

   Skojar bara. Det beror på vem jag pratar med. Frågar du mina föräldrar så tycker de att jag pratar norrländska. Norrlänningarna tycker INTE det. Men jag pratar mer skånska om jag pratar med skåningar (eller i Skåne) än jag gör när jag är i Norrland och pratar med norrlänningar.

   R-en sitter där de sitter.

   Radera
 4. Öhhhh…. får fråga Bibbi!

  SvaraRadera
 5. Dina bilder är så underbara! Har tittat bakåt, och älskar varje bild jag ser :-)
  Flitig som en myra är du. Och du... det är väl R-en som är vår karaktär. Har jobbat med kunder i hela Sverige, och det har gått bra :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. R-en sitter inte bara där de sitter, de sitter där de SKA sitta! Så menade jag. Men visst blir dialekten påverkad av den omgivning man lever i, så är det.
   Tack för dina goda ord om mina bilder. De är kanske inte så märkvärdiga, men speglar lite av min vardag.

   Radera
 6. Jag har fortfarande inte blivit så mycket klokare och jag vet inte hur R-en sitter när de sitter de de ska, men däremot gillar jag de skånska r-en och skånska överlag eftersom det alltid låter så vänligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog för att skåningar är ett vänligt folk?? Eller?? *S*

   Och att du inte blir något klokare av mina luddiga förklaringar, det förstår jag. Men förklara själv "hur" du pratar... det är inte så lätt! *ler*

   Radera

Skicka en kommentar