En helt vanlig måndag

Idag har inget spännande alls hänt, men visst är våra sommarblommor väldigt fina fortfarande?!

Jag har pysslat ihop två kort och det var ju inget att fotografera, just. De kommer i pysselbloggen så småningom. Sen var Ida och jag ute och rantade i hemmaskogen. Vi fick omelett OCH lasagne till lunch (lite av varje) och biffar med potatis till middag.

Som sagt var, inget spännande.

På kvällen går jag ut utan kamera, men med mobilen i fickan. Att jag aldrig lär mej? Det går inte att fota med mobilen. Men här kan man iallafall se att det är väldigt få båtar kvar i hamnen på Klampen. Höst.

När vi, Ida och jag, kommer tillbaka efter att ha gått runt ön, står plötsligt denna båt på en vagn mitt i vägen. Eliza heter hon, enligt texten på sidan. Undrar vart hon är på väg? Inte ska hon bo här i båthusen i vinter, som det ser ut.

Ja, roligare än så här blev det inte idag.

Kommentarer

  1. Åh, det var verkligen fina blommor och det ser ut som sommar fortfarande.

    Vad bra att du sa det där med kontantkort - ska fundera på det för läsplattan, för där laddar jag ner böcker från biblioteket och när jag inte har någon router, så….

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänker byta från abonnemang (Telia Vänner) till kontantkort (Ladda Allt för 199:-/mån), men inte förrän i december, för då går uppsägningstiden ut... Sen skippar vi kontantkortet som vi bara har surfat på och surfar genom min telefon istället, när det behövs. Behåller Bredbandsbolaget här hemma.

      Radera
  2. Superfina blommor!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är det. Jag är helt förvånad att de bara blommar och blommar?! Jag är ju ingen som precis tar hand om växterna heller...

      Radera

Skicka en kommentar