Bloggat

Nu finns det bilder från hela vår semesterresa. Bör läsas i kronologisk ordning, alltså med början den 29 augusti och sedan framåt, för att man ska kunna få lite sammanhang i det jag skriver.

Har inte fotat något alls sen jag kom hem. Mest vilat och tagit igen mej, och jobbat, men allt är bra med oss och käraste Ida-Fian.

Kommentarer

 1. Men åh så härligt att få följa med på er resa, så härliga bilder, att plocka fram och njuta lite extra av när höststormarna yr runt knuten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm.... jag kommer att ha mycket kul med många foton av de jag tog där i turklandet... när jag pysslar ihop födelsedagspresenter till barnbarnen.

   Radera
 2. Hm... sjukhus i Turkiet är väl ungefär som sjukhus på Cypern, kan jag tro och då vet jag! Men det är inte roligt att "slösa bort" de få semesterdagarna med att vara sjuk eller skadad! Hoppas att du nu mår bättre och att det inte kommer nåt efter!
  Krya på dig och vila nu riktigt innan du börjar jobba igen!!
  Söndagskram till er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hrmm... *harkel*... jag HAR redan jobbat... kvällspass i fredags och dygn från lördag till söndag...

   Men nu är jag ledig fram till fredag iallafall.

   Och nej, det är inte kul alls att behöva vara inomhus på sjukhus när det enda man vill är att vara pigg och frisk och vara ute och bada i solskenet. Men, men... det blir inte alltid precis exakt som man önskar. Det gick ju ändå bra, så jag får glädja mej åt det!

   Kram å kli!

   Radera
 3. Men vad härligt ni haft det i Turkiet! Blir utomlandssjuk och längtar till det sköna slappa livet på stranden. Till våren ska vi iväg... Men vart? Vi får se.

  Tröjorna blev ju superbra!!!

  Ha det så gott här hemma igen! Hösten är också mysig på sitt sätt.
  Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, visst var det härligt! De flesta dagarna... *ler litegrann*

   Hösten är härlig, bara lite för kort i mitt tycke. Hösten kunde få stjäla några vintermånader, minsann.

   Ha det fint, du med!

   Radera

Skicka en kommentar