Sagt & gjort och Sagolikt Sakta...

Äntligen kommer jag mej iväg till apoteket och får köpt en förpackning Frontline. Kammar mittbena i nacken på vovven och klämmer ur en tub. Nu ska det väl bli lite mindre med fästingar framöver, hoppas jag.

Så här mysigt är det när man går vägen/bron ner till Klampen. Strålande sommarväder har vi idag, men jag funderar på vad som kan vara fel med hunden? Hon rör sej såååå sakta idag att hon borde ha en röd triangel i rumpan... "långsamtgående fordon". 


 Spegelblankt vatten.

Vatten är gott och så blir man så skönt blöt i skägget. Hela vägen runt Klampen går det saktare än sakta, men kanske är det bara lite för varmt och lite för tråkigt? För senare på kvällen är Tok-Ida sej själv igen och vill busa järnet hemma på gräsmattan. Skäller och hoppar och far och vill att jag ska kasta något som hon kan få hämta.

Och jodå, hon har en fästing under ögat också. Den är svår att få tag på och hela ögonlocket vill följa med när jag tar bort den, men till sist lyckas jag.

Börjar tyvärr känna mej en gnutta förkyld. Sture har varit krasslig en vecka nu och jag vill bara inte bli dålig just nu.

Kommentarer

  1. Sagolikt sakta ger ju finfina bilder!! Fästingar är ett otyg!!
    Kram och kli till saktfärdig Ida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och lov var hon ju sitt vanliga jag igen på kvällen, så då kan jag väl stå ut med en långsam eftermiddagspromenad, då..!

      Fästingar är verkligen inte kul. Hittade två till idag på morgonen, när jag bara klappade och kände lite på och kring huvudet på Ida-Fian. Får gå igenom hela henne lite mer noggrant under dagen, tänker jag.

      Kram från en eländigt snorig en...

      Radera

Skicka en kommentar