Måndag

Ägnar förmiddagen åt att göra insidan och baksidan på gårdagens kort. Sen åker vi till stan och levererar det. Beställaren blir nöjd och det känns bra.

Jag slinker in en snabbis på ett ställe som annonserar utförsäljning av det sista av årets badkläder. Har fyndat där för några år sedan, så jag tar chansen igen. Det tar ca fem minuter att konstatera att något fynd blir det inte i år. De har en svart bikiniöverdel i rätt storlek, men den passar inte. Sen har de en rödgulmönstrad dito med svartrutiga volanger(!!!) som får mej att känna mej som en cirkuspudel.

Nej tack för mej.

 Blir avsläppt tillsammans med Ida på hemvägen, så vi kan gå genom skogen hem. Vädret är helt ljuvligt, sommarvarmt och soligt. Jag går så sakta att Ida redan hunnit fram till stigens slut och tagit av åt vänster där *S* Men hon väntar på mej, det gör hon.

Det börjar växa en del svamp både här och där. Undrar om de här går att äta? Skulle aldrig våga plocka dem iallafall.

Resten av dagen gör jag i stort sett ingenting alls. Sture är piggare och var ute och klippte gräset. Fick dock dela upp det i några omgångar med vila emellan passen... alldeles frisk är han inte, han heller.

Kommentarer

 1. Nela som cirkuspudel... nä... så bra att du inte gick på det!! Du kan allt kosta på dig en riktig (dyr) baddräkt du använder den ju ordentligt!! Jag skulle inte plocka den svampen... inte med min okunskap om svamp!
  Du ska allt vara rädd om dig och inte ta i för mycket!
  Kram och kli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har egentligen lovat mej själv en ny, helst röd sim-baddräkt nu. Men det verkar ganska så svårt att hitta någon, åtminstone i den färgen. Jag letar vidare. Jag har ju en baddräkt så egentligen behöver jag ingen, men det skulle liksom bli en present till mej själv, en klapp på axeln ungefär.

   Jag tar inte i alls just nu.
   Kram kram kli kli!

   Radera
 2. Annika i Lindby26 augusti 2013 20:57

  Fniss! I en rödgulmönstrad med svartrutiga volanger, hade du gjort succé på alla stränder :-) Ni har så mysiga promenadvägar. Hoppas Sture mår bättre!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle tro det... succë i Ryssland eller nånstans. Men dit ska jag inte, så nä, den där bikinin får nån annan köpa *S*

   Sture mår skapligt, det är värre med mej, men det går åt rätt håll. Tror jag.
   Ha det så gott!

   Radera
 3. Hahahaha - den skulle du ju ha tagit, den sista bikinin! Sedan en massa badbilder på det och varje tråkig dag hade räddats!

  Bra att du tar det lugnt, så ordnar det sig nog med tillfrisknandet, hoppas jag. Röksvamparna hjälper nog inte, dock, även om man kan äta dem när de är små och "osvampiga" i köttet. Smakar inte mycket men fungerar som utfyllnad och jag plockar sådana ibland.

  Kryapårej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte inte på att jag kunde glatt hela världen med bilder på mej i den bikinin.. *ha ha ha*

   Jag tar det så väldigt lugnt, som det bara går. Idag ska jag dock jobba några timmar (närmare bestämt tio...). Det är bland annat höstens första APT och det är nog nödvändigt att närvara. Möten, du vet...

   Tack, tack för kryapåmej, det ska jag!

   Radera

Skicka en kommentar