70 år

Käraste sambon fyller 70 och barnen uppvaktar med en ny telefon, så att han ska kunna ringa till sin nya bil. Teknikens under... har man ny bil "måste" man ha en smartphone så att man till exempel kan ringa och slå på dieselvärmaren *S* Men å andra sidan, eftersom han nyligen badade med sin gamla knapptelefon i fickan, så är det nog ändå dags att skaffa en ny... de håller inte i tid och evighet och inte för vilken behandling som helst (även om Vickan faktiskt lyckats torka och få igång den gamla, trots att skärmen var vattenfylld som ett akvarium, det fattades bara fiskar därinne).

Vi blev ett glatt gäng som kunde sitta ute på altanen och äta, prata och skratta hela långa kvällen. Tack alla som kom!

Och jodå, självklart måste det köras lite traktor även på en födelsedag. Fast det är Olle och Alfred, inte födelsedagsbarnet självt, som kör och Johan som åker i skopan. Johan kom senare med den briljanta idén att vi skulle ha tipsrunda i trädgården. Han hittade på frågor, som jag fick skriva på lappar, satte upp dem med klädnypor lite här och där, delade in gästerna i lag och skickade ut dem på "promenad"!! Sen rättade han tipslapparna, inlåst på toa så ingen skulle se, och förrättade prisutdelning under högtidliga former.

Det  kallar jag kreativitet och framåtanda! Hur kul som helst var det!

Kommentarer

 1. Fullsatt och all credit till Johan! Lyckat låter det som!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trångt om saligheten, men finns det hjärterum... och det gör det! Johan är verkligen värd all cred för sitt roliga initiativ!

   Radera
 2. Så missade jag den stora dagen i alla fall!! ETT STORT GRATTIS TILL FÖRDELSEDAGSBARNET kommer lite efteråt!!
  Jag kunde väl tro att det skulle bli trångt... men vad gör väl det när man har trevligt?
  Kram från oss i gula huset

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vad gör det?! Mysigt och kul var det.
   Födelsedags"barnet" hälsar och tackar för gratulationerna!

   Radera

Skicka en kommentar