Händelselös måndag

Dagen börjar med att Ida får lite problem med tidningen. Hon försöker och försöker, men den sitter lite fast i brevlådan på nåt vis. Men hon ger sej inte. Att den blir en gnutta naggad i kanten gör inget alls, hon är världens bästa tidningsbud ändå!

Om man vill kan man simma mot klockan. Det har jag alls ingen lust med utan glider fram i lagom långsamt tempo. Idag igen.

 Sen blir det en helt vanlig skogspromenad.

 Solen skiner och vi njuter, både den fyrbenta och jag.

Senare på eftermiddagen, när Sture just varit ute en stund med Ida igen, då kommer Skyfallet med stort S. Det syns dock väldigt dåligt på bilden, att det regnar "cats and dogs", som de hade sagt i England. Och nu var jag lite internationell igen, då... för att göra den här bloggen lite mer intressant. *ha ha ha*

Det jag gör annars dessa dagar är nya LO-er till Johan, som fyller år på lördag. Jag ligger, som vanligt, sorgligt efter med födelsedagsalbumsidorna. Det är väl konstigt. Likadant varje födelsedag. Hm.

Kommentarer

 1. Lika spännande varje gång någon av barnen fyller år :) du gör så fina grejer Nela :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha, Emma. Jag önskar att jag grejade på lite med de här LO-erna då och då istället för att samla ihop ALLT till sista minuten. De skulle antagligen bli finare då... och jag skulle slippa få stresshjärta *S*

   Men jag får skylla mej själv. Jag vet när de fyller år... och tycker alltid att "det är gott om tid kvar". Det är det inte :)

   Radera
  2. Stressa inte, de blir fint hur du än gör :) du får börja med Alice och Emils redan nu :)

   Radera
  3. Till Emil ligger det faktiskt två klara redan och jag borde verkligen göra dem allteftersom, men det kommer alltid så många kort emellan... *S*

   Och Alfred har jag bilder till flera stycken, dem borde jag också göra NU!

   Mycket man borde... hmm...

   Radera
 2. Lite vatten från ovan hade inte varit så dumt, även om skyfall kanske inte är det bästa och jo, det syns verkligen att det öser ner hundar och katter! Sån tur att skottkärran har fått lite skydd!, hihi!

  Idas hämtande av tidningen blir jag alltid lika imponerad av och sitter den fast är det ju inte hennes fel.

  Sen är du duktig som simmar så där mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm. Jag slängde min blöta handduk och baddräkt där lite snabbt när jag kom hem... för att de skulle torka. Det gjorde de inte, kan jag tala om.

   Efter regn kommer sol och kvällen blev magiskt fin. Möjligen att jag fick ett par bilder som jag lägger ut här senare.

   Jag simmar och simmar... men duktig vet jag inte om jag är.

   Radera

Skicka en kommentar