Efter regn kommer sol

Och det var just så det blev igårkväll. Solen tittade fram igen, men temperaturen sjönk till 12 grader. Jag bestämde mej för en kvällspromenad längs med vägen, för det var sååå blött överallt. Men när jag kom bort till dammen vid Brukshundklubben såg det ut såhär. Trolskt vackert.

Och då kunde jag ändå inte låta bli att kliva ut i det tjocka, höga gräset för att försöka fota lite. Skor och byxor blev naturligtvis genomblöta på 0,3 sekunder.

Det är inte tillnärmelsevis lika vackert på bild som det var i verkligheten.

Dessutom hade korkade jag just fotat några små detaljer på en LO innan jag gick hemifrån och hade de inställningarna kvar på kameran. Kunde inte förstå varför den inte ville vara med på långt håll. Fick för mej att det berodde på dimman... men det var det ju såklart inte. Bättre bilder än såhär på svanfamiljen blev det inte, men man ser dem ju iallafall.

På vägen hem dök solen ner bakom Klampen.

Kommentarer

 1. Vilka jättefina bilder du tagit Cornelia:-) Superfina bilder där svanarna är med också. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du skulle sett det i verkligheten... det var fantastiskt vackert!

   Radera
 2. Nu blev jag nästan religiös. Vad du får till det med den där kameran, fel inställd eller inte. Helt magiskt, verkligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju omgivningarna som är så vackra. Jag knäpper bara på autoläge, jag. Och så nåt annat, lite mer "på nära håll", fast det var ju helt fel just här *ler*

   Radera
 3. Men vad snyggt med svanarna i dimman!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen magiskt vackert, den där kvällen!

   Radera

Skicka en kommentar