1 juli, en dag som kunde varit lite roligare

Första dagen i sommarmånaden juli bjuder oss på fantastiskt sommarväder och Sture och jag bestämmer oss för att åka och bada tillsammans med Ida. Segersjön blir vårt mål. Illa valt, visar det sig. Varken sambon eller jag har varit där på flera år och sist vi var det, så var Segersjön ett perfekt ställe för tänkt aktivitet. Nu hade det blivit en Badplats med stort B. Omklädningshytter, kiosk(!) och bajja-majja! Inte alls vad vi ville ha, vi ville ha ett lugnt och avskilt ställe där hunden och vi kunde bada ostört.

Jag tar mej ett dopp, iallafall, medan de ilskna myrorna på land håller på att äta upp Sture. Sen åker vi hem igen.

 Promenerar sista biten hem, över Harabergsbron.

 Ljungan är blåare än blå.

Det blir en sväng till Dyket på kvällen, men inte heller där är ju hundar välkomna. Å andra sidan är Ida ingen riktig badare längre, så kanske är hon nöjd ändå.

Senare händer det en mindre kul sak med vår bil, som ju är ute på semester. Får den här bilden från Vickan. Inget farligt har hänt och alla mår bra, men bilen måste bärgas och ännu vet vi inte när den får komma hem. Trassligt värre blir det för semesterfirarna, som får ta in på hotell över natten. 

Kommentarer

 1. Stackars Emil& Co. Det var ju inte DÄRFÖR bilbytet skedde. Där försvann den vinsten… och verkligheten hickade till, och även om det inte gör något om hundra år så är det riktigt, riktigt förargligt just nu.

  SvaraRadera
 2. Bilar ska bara stånka på och rulla.... inte krångla eller gå sönder! Hoppas nu att de kommer hem utan att bli ruinerade på kuppen! Vi har just haft vår bil hos doktorn så jag vet hur det kan dra iväg! Bekymmer som det ni nu har kan man gärna vara utan!
  Kram och kli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Billigt blir det inte, tyvärr.
   Kram på dej!

   Radera

Skicka en kommentar