Benet och från 11 till 20 på två timmar

Så här ser Idas opererade ben ut nuförtiden. Läkt och fint och pälsen växer lika bra som allt ogräs gör just nuförtiden :)

Trodde ju att jag skulle klippa gräs i Mellansjö idag och sen ta mej ett bad innan vi åkte hem igen. Gräsklippning blev det, men en lufttemperatur på +11 grader, iskalla vindar och så dessutom regn... gjorde att jag avstod det där badandet. Vi åkte hem istället, för Sture ska till tandläkaren imorgon. Ju närmare Sundsvall vi kom, desto varmare och soligare blev det och väl hemma var det hur fint som helst och +20 grader. Viss väderskillnad, skulle man kunna säga.

Tog och klippte gräset här hemma också, när gräsklipparen ändå var varm (nåja, det var inte riktigt sant, förstås... skojade bara). Levererade de sista studentkorten och promenixade med Ida. En helt vanlig, ledig dag, alltså.

Kommentarer

 1. Ja, det benet var ju som nytt! Skönt att det gick så lindrigt och bra.

  Här (och i Spånga) var det "bäst som det regnar, så kommer det en skur"-väder. Idag är det sol och fint, däremot och allt gräs har ju vuxit så det knakar men utan klippare så får det ju göra just det, växa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det... låt det växa. Och angående regnet så får vi väl göra som de gör i Småland när det regnar. Låter det regna *ha ha*

   Här hos oss är det idag 12 grader varmt och blåsigt. Inget vidare sommarväder, men det gör inte så mycket. Jag har två kort som måste göras idag, så jag blir inne en del. Fast såklart ute med Ida emellanåt!

   Radera
 2. Klippa gräset får man göra ofta nu. Det växer massor!! Men set blir så fint sen:) hos oss blåser det inget varmt just ny. Men jag hoppas det är tillfälligt bara. Ha set gott, och Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett evigt klippande är det, men jag tycker faktiskt att det är rätt kul att klippa gräs! Just kanske för att det blir så fint och ser så prydligt ut, utan någon större ansträngning, egentligen. Sämre är det med att rensa ogräs... det blir visserligen också fint, men kräver en helt annan insats från min sida. Och tråkigt är det.

   Vad jag gnäller! *S*
   Ha det fint, du med!

   Radera
 3. Hej!
  Så länge sen sist känns det som och jag har nu haft en hedersstund och tittat och läst om så härliga upplevelser. Allt från er Turkietresa till bad både för stora och små samt pyttesmå traktorförare:) Så gulligt!
  Alltid så trevligt och rogivande att läsa din blogg!
  Ha det så gott!
  Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för goda ord, Lena!
   Jag har varit hos dej och hälsat på, men inte riktigt haft ro att titta på kycklingfilmen ännu. Jag ska göra det, snart.

   Nu nalkas skolavslutning och sommarlov. Jag önskar dej det bästa!

   Radera

Skicka en kommentar