Onsdag den här veckan också

Vi hämtade Johan på fritids och medan vi väntade på att Emil också skulle sluta skolan, så tog Johan och Ida en liten promenad.

 Vi sätter oss på en bänk och kärvänligaste Ida visar hur mycket hon gillar Johan *ler*

 Puss på dej!

 Gillar dej jättemycket, Johan!

Onsdag... ja, det är ju baddag nuförtiden. Och i simhallen var vi totalt ensamma. Inga fler som badade, ingen badvakt... bara, bara vi. Till vänster simmar Emil och till höger, med bollen, är Johan. Att ha hela badhuset för sej själv känns fantastiskt lyxigt och vi har så kul!

Grabbarna har lite mer att stå i, så de åker hem när vi badat klart och vi får äta vår grillmat alldeles själva. Sture sköter grillen...

... och under tiden sköter jag potatisen i ugnen. Ja, den sköter ju sig själv, så det är ett enkelt jobb *S*

Hungriga var vi och maten smakade utsökt. Nu väntar en skogsprommis med Ida-Fian och sen orkar jag nog inte så mycket mer idag.

Hade ingen kamera med mej ut ikväll, så mobilen fick försöka att göra sitt bästa för att föreviga den fantastiska kvällshimlen. Det var förstås ungefär tusen gånger mer imponerande än såhär i verkligheten, men det får ni tänka er själva. En skön promenad blev det, trots att termometern raskt fallit till +5,5 grader. Brrr. Igår var det shortsväder, minsann.

Kommentarer

 1. Vilken härlig kvällsbild!! Ida ser då ut att trivas i sin nya skepnad. det måste vara skönt med tanke på vilken päls hon hade innan.
  Här har det varit buskallt idag och jag har verkligen frusit värre än på länge!
  Ha det gott
  Kram och kli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev kallt hos oss också på kvällen och idag, torsdag, regnar det.

   Ida trivs nog, det tror jag, men jag undrar hur skönt hon tycker att det är att få all sol i ögonen, när det är soligt? Förut har väl alltid nån liten pälstest ramlat ner och skuggat litegrann. Solglasögon för hundar?! *S*

   Kram och kli!

   Radera
 2. Ida ser större ut, på något sätt. Eller så är Johan pytteliten, men det tror jag inte.

  Jag har inte grillat än men blir ruskigt sugen nu. Fast då måste man ha något att lägga på den och det har jag inte hemma och idag, blir det en vilodag från allt bilåkande, så jag får vackert vänta lite till.

  Här var det sommar även under onsdagen och varmt nu på morgonen också. Och grönt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är större. Och mindre. Det är konstigt. Annorlunda på många sätt. Ligger hon i sin bädd ser hon ut att få plats så mycket bättre. Är hon ute ser hon större ut, mera långbent.

   Grillat är så gott, men jag förstår så väl att du vill låta bilen stå nån gång då och då. Du kör så det räcker iallafall.

   Här har vi kallt och regnigt idag. Brrr!

   Radera
 3. Vilken kärlek i blicken! Goa blöta hundpussar.

  Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm... hon väljer sina kompisar, den här hunden. Men Johan tillhör definitivt Den Utvalda Skaran!

   Radera

Skicka en kommentar