Gråväder

 Idag är det grått och regnigt. Lite krångligare väder när man har ett sår på ett ben, som helst ska hållas torrt.

 Plastpåse och strumpa utanpå (för att inte påsen ska gå sönder på direkten).

Bara knasbilder idag. Här bestämmer Ida sej för att vända och gå därifrån, just som jag bestämt mej för att trycka på kameraknappen.

Lägger ner det där med fotograferandet. Det duggregnar och det finns egentligen inte något att föreviga alls. Utom Ida, då, men henne har ni sett förut! *S*

Kommentarer

 1. Tråkigt med grått och regnigt väder. Men en jättefin bild har du fått ialla fall:) Jag gillar såna bilder där vattnet är riktigt spegelblankt. Kram till dej

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har egentligen inte så väldigt mycket emot regn och gråväder (även om jag verkligen gillar sol och värme också), men just nu... med ett sår som ska läka, så hade det varit roligare med torrt och fint väglag.

   Nåja, det ordnar sej. Kul att du kikar förbi här igen!

   Radera
 2. Med den läkningen hittills klarar ni de här vädermotgången galant. Här har det varit uppemot 25 grader, och därmed lite föööör varmt med mina mått mätt! Din kalv ser för övrigt alldeles underbar ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. 25 grader är precis i min smak. Gärna ett vatten som bara är sisådär fem grader kallare också... och på tal om det, har du inte badat än? Jag var väldigt sugen där i Mellansjö i förra veckan, men så kollade jag och det var bara 8½ gr. Det kändes som lite för kyligt, trots allt.

   Läkningen fortskrider nog som den ska.

   Ha det fint!

   Radera

Skicka en kommentar