Fredag i Sverige

Inatt kom vi hem. Ida hade kommit hem ungefär en timme före oss, avlämnad av Emil (till vänster här på bilden) och hans pappa. Hon blev såklart glad när vi kom och det är verkligen härligt att mötas av en lycklig fyrbening. Jag tycker så mycket, så mycket om henne!

Sen var det skönt att sova i egen säng, där fram på morgonkvisten nämnda fyrbening smög sig upp och delade denna säng med mej.

Bilden här ovan är från ikväll, då vi åkte till Bosvedjan för att tacka lite mer ordentligt för hundvakten. Grabbarna är alltså Emil, lillebror Johan och så lillkusinen Alfred, som bor alldeles granne med dem.


Johan gillar melon...

 ... och det gör Alfred också.

Det är lite svårt att hålla i den och äta den utan att få med skalet, så Vickan uppmanar Alfred att hålla i med båda händerna och äta det röda.

Då måste grabben lägga ifrån sej melonbiten och träna lite på hur det ska vara. Här har han fått in den rätta stilen, tror jag?!

 På Klampen har det doppats ner några fler båtar under veckan som gått.

 Ett kanadagås-par simmar omkring och låter på sitt eget karatäristiska sätt.

Hade kunnat bli en fin bild, om vovven behagat stå lite snyggare, ha fyra istället för tre ben och kanske dessutom stängt munnen? *S*

Äsch! Hon är finast ändå!

Vi traskar vidare och går snart hemåt igen. En alldeles underbar kväll med den bästa kompisen av dem alla.

Och... om någon kanske undrar... JO! Vi hade en super-vecka i Turkiet och det kommer bilder här i bloggen så småningom. Ska bara åka till Mellansjö och klippa lite gräs först. Idag blev det klippt härhemma. Gräs växer rätt ordentligt på bara en vecka, minsann.

Kommentarer

 1. vilken härlig mottagningskommitté , härligt med en veckas sol och bad här planeras semestern för fullt vart det bär vet vi inte än, Turkiet kanske får kolla in dina bilder.

  Ha en härlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns väldigt mycket att se och göra i Turkiet, men vi har bara solat och badat och ätit gott, så några spännande bilder à la Åse blir det inte här *S*

   Ha det fint, du med!

   Radera
 2. Vad fint att ni är tillbaka igen! Det är bättre när ni är här i Sverige. Haha, skojar lite och det ska bli spännande att se bilder från resan.

  Ida verkar ha överlevt bra, hon, och nog är vädret nästan osannolikt och dina bilder är verkligen sommar, sommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det bättre här i Sverige, det har du alldeles rätt i. Men det är otroligt skönt att få bada i varma havet också ibland.

   Ida har haft det utmärkt och igår kväll när vi promenerade mot Bosvedjan så stretade hon iväg över gräsmattan från gångvägen och ville så gärna tillbaka. Kilade snabbt in i köket (ytterdörren stod öppen) för att kolla vad Vickan pysslade med och sedan vidare in i huset för att söka rätt på sina extra-små-hussar, som blev så glada att se henne igen. Hon trivs där hon är omtyckt, så är det.

   Och sommar! Ja, det har det ju blivit. Så härligt!

   Radera
 3. Härligt att komma hem o känna att semestern var lyckad. Dom var söta dom små med sina vattenmeloner:) Sen hade du så fina vattenbilder. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det skönt att komma hem, även om man har det fint där man är på semester.
   Gullungar är de, de där kusinerna!
   Ha en fin helg!

   Radera
 4. Så bra att ni är hemma igen då!! Sverige är nog bäst i alla fall... fast vattnet inte är så värst varmt?! Men det är allt bra konstigt att landet verkar ha vänt sig upp och ner... om man ser till veckans värmetopp då förstås!
  Ida har nog haft det alldeles förträffligt bra!! Men är ändå väldigt glad över att vara hemma... och trädda er igen förstås! Hundar är bäst!
  Ha en sakön svensk söndag nu... innan regnet kommer även till er!
  Kram och kli!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs ett inlägg uppåt... så ser du att det minsann var skönt i vattnet! Om än inte riktigt lika varmt som i Turkiet, förstås. Men sköööönt, det var det!

   Klart att det är härligt för både Ida och oss att "samla flocken" igen. Vi har nog saknat varandra lika mycket. Det är verkligen tomt utan hund.

   Regnat har det gjort idag, men kvällen blev vacker med sol och allt!
   Kram och kli tillbaka.

   Radera

Skicka en kommentar