Nu har jag jobbat

Börjar jobba kl 15 och Sture ska till sjukgymnasten. "Som vanligt" höll jag nästan på att skriva, för det var ju såhär förra veckan också. Men det är ju så bra, för då får Ida och jag en timmes prommis längs Ljungan medan han är där. Perfekt. Ser de här fina små vitsipporna.

 Lång zoom... kul kamera!

Fast det här var ju inte särskilt kul. Ganska obehagligt, faktiskt, att den bara hänger där. Mitt på cykelvägen.

Imorgon förmiddag ska vi ha APT på jobbet, så jag tar och bakar lite bröd till fikat. Ja, lite annat blev det förstås gjort på jobbet också. Men nu är det kväll.

Kommentarer

  1. Nämen OJJJ!!! VIlken fin bild på sädesärlan och i ovanlig miljö dessutom - mest ser man ju dem på tegeltak och trippandes på marken - kanonbild!

    Brödet ser gott ut, nu blev jag avundsjuk men inte såpass att jag går och hänger mig i den där snaran, i alla fall.

    Visst är det lite märkligt att allt blommar samtidigt i år!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack för bildberöm. Mest kamerans förtjänst, såklart. Auto-läge och var bara tvungen att zooma så långt, gick jag närmare flög den iväg. Det fanns en kompis på marken också.

      Inte heller jag har några hängningsplaner så den där snaran kan "någon" gärna få plocka ner igen. Osmakligt att den hänger där.

      Ja, lite konstigt är det med alla blommor som plötsligt slagit ut. Men man får passa på att njuta av allt det goda på en och samma gång *S*

      Radera
  2. HIPP, HIPP, HURRA, PÅ IDAS STORA DAG!

    Stort Grattis till den den bästa och finaste Ida-fian i dag, den 23:e april!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, allra sötaste ni!
      Hade schemalagt en liten hyllning till Damen idag kl 06:00... men klart att ni är uppe före tuppen och grattar tjugo över fyra..! *S*

      Radera
  3. Jag vaknade då och var dels så stolt över att jag kom ihåg det och dels rädd för att glömma sedan ändå- skulle ha varit så typiskt mig. Det hade jag ju inte behövt bekymra mig om, förstås, eftersom du var tidig med din egen hyllning till den finaste.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vaknade inte förrän tjugo i sex, jag. Men hyllningen var schemalagd, som sagt var.

      Radera

Skicka en kommentar