Bad-onsdag den här veckan också

Bakade stoooora rejäla bullar idag på morgonen.

Lagar köttfärssås, biffar och köttbullar också. Och av det som är kvar av köttfärsen sedan (ja, jag köpte rätt mycket köttfärs igår *S*) blir det en tacofärs. Alltihop hamnar i frysen för kommande middagar. Utom köttfärssåsen, som vi ska äta ikväll.

Onsdag har ju blivit stora Badardagen för mej och killarna från Bosvedjan. Och Emil har gett sej den på att slå nya simrekord varje vecka, tror jag. Idag simmar han 1250 meter, alltså hela femtio längder!! Det är verkligen inte dåligt.

Som synes på bilden är det tämligen folktomt i Njurundahallen idag. Vi har hela bassängen alldeles för oss själva ganska länge. Trevligt.

Johan simmar 300 meter och är nöjd med det, vilket jag tycker att han ska vara också. Sen är det hopp och dyk och bus och lek för hela slanten. 

Den här bilden skrattade han och mamma Vickan åt när vi kom hem. Det ser ut som om Johan håller i sej i räcket och stegen i just det här hoppet.

Till nästa vecka ska jag försöka lära mej filma lite, för idag gjorde Johan framåtvolter från trampolinen för första gången. Det borde förevigas, såklart.


 Nån sån här behöver vi inte använda, men det är bra att de finns.

Efter badet äter vi middag hemma hos oss och Idas och min kvällspromenad får företas i det sista solljuset. Snön smälter. Snart kan vi gå på våra skogsstigar, det ska bli skönt. Just nu är det moddigt och slirigt, blött och blajigt.

 Den här bilden är från igår, men även idag föregick det fotbollsträning på Essviksvallen...

... samtidigt som man där, långt borta, kan se att lamporna lyser i slalombacken(!). Fotboll och slalom samtidigt... märkligt.

Kommentarer

 1. "… med päääärlsocker på…" *sjunger*. Oj, vilka maffiga bullar! Gott med köttfärsbiffar också, idag ska jag handla och något sådant blir det nog. Igår lagade jag mat, minsann, och det tänkte jag göra i dag också. Tacofärs är inte min grej däremot, tycker inte om tacokryddorna.

  Kul att ni går in för det här med badet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fint du sjunger för mej! Tack för det.

   Låter bra att du lagar mat och äter, tycker jag. Köttfärsbiffar med mycket stekt lök är mums.

   Och att bada och simma varje onsdag blev snabbt en vana. Kul är det. Jobbet ville att jag skulle komma in akut för det var superbrist på vikarier igår, men jag tyckte att jag hade så viktiga saker inbokade att de gärna fick ordna med någon annan. Och det gjorde de. Snällt av dem. Så kunde vi ta vårt dopp ändå, som vi hade planerat.

   Radera
 2. Smarriga bullar!!! Passar precis ute i vårsolen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller i en kort paus i badandet... *S*

   Radera

Skicka en kommentar