Skönsberg och lite annat

Vi har ärenden till Skönsberg idag och Ida och jag tar en promenad i elljusspåret. Det sitter pilar som visar åt vilket hålla man ska gå (eller... troligen åka skidor, men såna aktiviteter ägnar vi oss aldrig åt). Vi gör som vi brukar, går åt vilket håll vi vill. Så det så.

Undrar vad det är för fågel som har byggt sig det här boet? Det ligger här på en gren, inte ens en halvmeter från spåret. Knepigt ställe att ha sina ungar på, tycker jag.

Ida vill inte titta i kameran, som för övrigt ersatts av min telefon idag. Kameran ligger kvar hemma. Visset väder är det. Grått, snöigt och kalla vindar. Riktigt aprilväder, för emellanåt skiner minsann solen också. Ingen ordning på allting, som min pappa brukar säga.

 Sture har tid för synundersökning på eftermiddagen. Om en vecka eller så "får" han nya glasögon.

Kommentarer

 1. Men så fin hon är Ida med tofsen på svaj. Nog vill vi ha vår, här blåser det friska vindar och snön den yr. Tradigt är det. Men det kommer en vår .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aningen rufsig, kanske *fniss* Det blåste rätt friskt här också, men inte som hos er. Såg ett reportage från stranden i Ystad på nyheterna idag. Brrr... det var lätt att riktigt känna isvindarna som ven!

   Visst kommer det en vår. Snart. Hoppas jag.

   Radera
 2. Annika i Lindby20 mars 2013 17:25

  Fina Ida :-)Ja, fy för blåst! Annars kan jag trots snö, konstatera många vårtecken :-)Det där fågelboet blev jag nyfiken på :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ida är huvudperson i den här bloggen för tillfället, känns det som. Jag är ledig och dagarna rullar på med allt det vanliga... hundprommisar och pyssel, lite städning och annat. Inte mycket att blogga om, egentligen.

   Radera

Skicka en kommentar