Jahaja...

Lillkameran fick jobba lite idag. Inte så särskilt intressanta bilder dock. Går en sväng i soliga skogen på förmiddagen. Ingen mer än vi är där. Lugnt och skönt.

Så blir det dags att åka till jobbet, men först lönesamtal i stan. Jag åker hiss och bilden blev bara så här dålig. Längst upp ska jag för att träffa min chef. Ett lååångt och trevligt samtal blev det. Sture åker och köper en gasolkamin under tiden och väntar sedan snällt med bilen, så att jag ska kunna ta mig vidare till jobbet utan att behöva krångla med bussen. Han är väl bara föööör snäll, nästan?!
 
Idag testäter jag den här soppan. Är lite nervös, tänk om den inte smakar bra. Då kommer jag att svälta ihjäl innan jag får komma hem imorgon. Jag har med mej en dubbelmacka också, som jag grillar i vår fina smörgåsgrill.

Men faktiskt! Soppan är inte alls så tokig. Mild och trevlig kryddning och med mackan till blev jag ganska mätt. Kanske inget jag kommer att längta efter eller ens köpa igen, men helt okej var den. Kollegan fick smaka också och tyckte även hon att smaken var bra.

Kommentarer

  1. Lillkameran kan den också, även om den har klaustrofobi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dokumentera vardagar kan den, för det spelar inte så stor roll hur det blir.

      Radera

Skicka en kommentar