Hälsingland

I lilla Fiskeby i Hälsingland bor lilla Astrid och lilla hunden Helmer. Visst är de söta tillsammans?! Stures brorsondotter är hon, söta fröken.

Att jag överhuvudtaget lyckades få Helmer och Ida på samma bild beror bara på att Damen Briard har kissat därborta och det måste undersökas... annars valde de här två att inte se varandra. Precis som vanligt när de "träffas".

Idag blev det lunch på Järnvägs i Ljusdal. Bra ställe som till och med hade rejäl pensionärsrabatt på maten. Sture blev lite förnärmad *S* men det var väl toppenbra, eller hur?


 Den här hundens människor är inne och äter. Han uppskattade inte särskilt mycket att vänta utanför.

Fram emot eftermiddagen kommer vi fram till Mellansjö. Sätter igång att elda och så är det dags för dammsugning av filtren till luftvärmepumpen. Det känns som om den inte är så effektiv... hoppas att det här hjälper.

Kommentarer

  1. Det brukar hjälpa bra att dammsuga dassa filter!! I den här kylan behövs alla värmekällor som finns att ta till!! Vi eldar för fulla muggar och "gubben" fryser ändå!
    Söt liten Astrid med vovve!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja... fast sen blev det -25 grader inatt och då gick ju inte pumpen alls, såklart. Det är bra att ha möjlighet att elda och inte vara beroende av el och sånt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar