Vilken härlig lördag!

Grannens son plumsar ner till vår skoter, startar den och med gemensamma krafter får vi sen upp den på vägen, lite ny och fräsch bensin och sen går den riktigt bra. Till och med Johan lyckas dra igång den!

Att köra skoter är kul (tycker nog alla utom jag, som vägrar). Johan tycker det är kul att tolka på skidorna bakom och Ida gillar att trava med bredvid. Solen skiner på oss.

Emil busar med sin mamma. Det slutade med att han välte ner henne i en snöhög, där hon hade vissa problem att ta sig upp igen *S*

Korvgrillning till lunch. När jag väl lyckats ta mej genom djupsnön ner till garageinfarten (som har ett litet tak över sig) och hittat grillen, så visade det sig att alla benen hade rostat av, helt av. Vickan och jag riggar upp den på underredet litegrann, så att vi får in lite luft genom draghålen (samt rosthålen där benen suttit fast...). Glöden blir perfekt och korvarna grillas på nolltid.

Till sommaren blir det en ny grill, jajamensan. Eller kanske tidigare, för nu har vi kasserat den här. 

Vi fortsätter att vara ute och njuta av solskenet tills det blir dags att gå in för att tugga i sej en semla eller två till eftermiddagsfikat. Då överraskas vi av oväntat besök. In "dräller" nämligen Olle, Emma och Alfred. Jättekul! Och hos oss finns det alltid hjärterum, och därmed även stjärterum.


Eftersom solen fortsätter att skina går vi ut igen. Här kör Emma skotern, Alfred åker fram och Johan därbak.

 Johan försöker sej på att åka pulka i en backe, men det är så djup snö att han bara fastnar. Till slut har han, efter att ha kämpat sej hela vägen upp... plumsat sej ner igen. Då kastar han sej över snödrivan i vägkanten och landar såhär. LIGG KVAR, skriker jag och fiskar snabbt fram kameran *S*

Men sen tar fotoljuset slut. Vi är ute tills vi inte orkar mer och går sen in och äter en god middag, spelar kort och har det allmänt mysigt i vårt varma och sköna hus.

Kommentarer

  1. Vilken härlig bildkavalkad !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det. Vi som var med hade verkligen en härlig dag!

      Radera

Skicka en kommentar