Julesnö

Nu har det snöat oavbrutet sen vi kom hit i söndags. Men det gör inte så mycket för det är fortfarande lagom kallt och snön är så lätt så det är nästan bara att gå ut och nysa bort den!

Eller... kanske ta spaden till hjälp, ändå.

 Ida-Fian och jag tar en liten promenad.

Snöigt och fint är det. Och vackraste hunden ser ut att ha det ganska bra.

När vi kommer in igen lägger hon sej på nya fällen tillsammans med julklapps-ankan (jo, vi kallar den för anka, även om det nog säkert ska likna en and). Ser ut att må gott, vovven!

Kommentarer

 1. Så härligt snöiga bilder , lillejulafton fick vi faktiskt snö även här i Skåneland så lite julig blev naturen allt . även om det är borta igen.

  SvaraRadera
 2. Fint ser ni ut att ha det! Jag har som vanligt haft strömlöst, hela dagen dessutom. Spritköket fick duga, för vedspisen tror jag behöver lite sotarkärlek först...

  Det skulle vara en Anka (och en Embla). Rouenankan är en tamanka som ser ut som gräsand - vi har såna på Spånga. Ha det fortsatt gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jahaja... då blev jag en gnutta mer allmänbildad.... Rouenanka, minsann! Tack så mycket.

   Strömlöst är ju lite opraktiskt, även om man som du är väl förberedd och utrustad för hårda tider. Här hos oss har strömmen varit stabil hela helgen, till skillnad från förra året då Dagmar drog fram och alla vet ju hur det var då.

   Hoppas att du snart har nät och ström och sånt igen! Och att din jul varit fin!

   Radera
 3. Annika i Lindby26 december 2012 12:47

  Underbara vinterbilder :-)

  SvaraRadera
 4. Ni ser ut att ha det härligt!! Hade ni tänkt sitta ute och äta tro?? Härliga bilder och en glad Ida...det är nåt det!
  GOD FORTSÄTTNING önskar vi er ifrån det gula huset som lägrats av en rasande förkylning!!
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det hade vi väl kanske inte tänkt... *ha ha ha*

   Rasande förkylningar ska man inte dra på sej, varken i juletid eller annars. Så tråkigt att höra att ni är illa däran. Här är vi pigga och friska och faktiskt också hemma igen. Till ännu mer snöskottning, förstås.

   God fortsättning!
   Kram å kli!

   Radera

Skicka en kommentar