Folktomt

Vi är i Mellansjö och ser till att huset hålls lite varmt. Det har varit -26 grader kallt någon gång under veckan. Brrrr!

Inte många bor här över vintern i år. Ingen som vittjar de här brevlådorna...

Någon gång plogas den här vägen, men det var ändå ganska drygt att skotta hemma hos oss. Och kallt om tassarna är det idag också.

Vilket gnälligt inlägg. Jag ska spotta upp mej.

Kommentarer

 1. Sådär 36 grader för kallt! Men fint ser det ut, om än lite ensamt! Vilket farande fram och tillbaka det blir för er. Behövs kanske en sån där söt liten traktor däruppe också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle behövas, det har du alldeles rätt i. Men en sån där söt liten traktor betingar ett rätt högt pris (trots litenheten) så det får nog vara. Det hade varit skönt att slippa handskotta, det hade det, men man får inte precis allt man önskar.

   Ensamheten har jag inte ont av. Det är fridfullt (som om det inte vore det hemma, det är det ju, såklart) och skönt. Och tyvärr kallt, då då... men det har ju du också, som bor 30 mil söderut.

   Radera
 2. Fridfullt det ser ut, vackert. Här har vi åkt på värsta snökaoset, men inte alls så kallt som hos er ! Men vindarna viner och de är kalla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser och hör på TV hur ni har det där nere i södra Skåne. Bandvagnarna står i beredskap på Österlen, om nån skulle snöa in eller om de behövs i trafikkaoset, kanske.
   Kallt kan det vara utan att det är många minusgrader!
   Hoppas att det lättar snart!

   Radera
 3. Burr vad kallt -26. En vacker bild med den oplogade vägen med fotspår och den röda stugan i bakgrunden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är åtminstone tjugo grader FÖR kallt i min smak!

   Radera
 4. Härliga Mellansjö....vitt härligt rent snö. Men slipper skotta.
  kramar från oss...sinikka o aimo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att slippa skotta låter som en dröm... njut av det!

   Radera

Skicka en kommentar