Kort sol

Det är sol idag också. Men dagen är kort och vi hinner nästan inte hem genom skogen innan det sista ljuset har tagit slut.

Konstig bild, ja. Men den illustrerar en för Ida viktig händelse. Hussen sitter nu (åtminstone ibland) i soffan igen, efter att ha suttit i en stol och tittat på tv sedan han kom hem. Ja, han har alltså inte tittat på tv oavbrutet sedan han kom hem från sjukhuset, men NÄR han har tittat så har han inte suttit i soffan utan på en stol istället.

Och det där med soffan är viktigt för Fröken Briard. Hon backar nämligen ofta, ofta in där mellan hussen och bordet, lagom så att han kan klia henne på ryggen. En och annan gång gör hon som på bilden, borrar in huvudet vid benet och myyyyyyyyyyser.

Ordningen börjar återställas och det är vi alla nöjda med.

Kommentarer

  1. Nog är solen kort nu... hinner knappt upp förrän den går ner igen! Såna där mysstunder är viktiga... även för våra fyrfota vänner. Så skönt att det går framåt!
    Kram och kli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ida-Fian har varit lite förvirrad när han inte suttit på sin vanliga plats, så de kunnat gosa sej som de brukar. Det behövs inte mycket för att störa "rutinerna".

      Sol är sol, även om den lyser kortvarigt så gläds man åt den stund man får!

      Kram och kli tillbaka!

      Radera
  2. Så bra att det går åt rätt håll med hussen. En rogivande bild och kan förstå Ida att det är mysigt.
    Tidigare hade vi hundförbud i vår soffa men under mina båda "reabtider" användes den flitigt av mig och vem kunde då motstå när en liten dvärgschnauzer ville ligga bredvid och bli ompysslad. Numera hittar jag henne allt som oftast i soffan och nu kan jag förstås inte köra ner henne.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I soffan är hon inte, våran Ida, men hon ligger i sängen och myser på morgnarna, det gör hon. Det är fint med närhet, både för två- och fyrbenta!

      Radera
  3. Skönt att ordningen börjar bli lite återställd och att det går framåt för Sture !

    SvaraRadera

Skicka en kommentar