Fint väder??

Idag står det en timmerbil i vår skog. Den ska hämta den där lilla högen med timmer som någon slängt ett apelsinskal framför häromdagen. Föraren ska bara fixa bakljuset först. Han påstår att det är "fint väder" idag. Det tycker inte jag. Det är ju vinter på gång, det är väl inget vidare?? Han berättar också att den där lilla timmerhögen är det sista som är kvar i just den här skogen efter stormen Dagmar. 

Hygge. Himmel. I verkligheten var det vackert. Men på bild ser det mest bråtigt och fult ut.

Vi traskar raskt hemåt, där hussen väntar och säger sig ha det riktigt bra.

"Ingen kommer att tro dej!" sa Sture och jag ångrade nästan att jag inte nappade på Vickans erbjudande om att fotografera mej när jag gick in i XXL Sports för dagen nyöppnade varuhus i Birsta. Jo, jag var faktiskt där. Det fanns folk som köade hela natten... de hade två stora tält utanför där folk fick sova... det var galet med bilar på parkeringen. Vi fick parkera på Biltema, som ligger strax intill.

Jag undrade verkligen vad jag gett mej in på... kan ett par Meindl-kängor med Gore-tex vara värt detta??? En "miljon" kunder i butiken... men nästan ingen kö alls när jag kom till kassan med mina kängor i rätt storlek. Jag är väldigt förvånad! Både att det fanns kängor kvar och att det inte var någon kö heller.

Jag har ju haft ett par Meindl-skor som jag tyckte mycket om (och använde tills det helt enkelt inte fanns nåt kvar av dem), jag hoppas att de här blir lika bra!

Kommentarer

 1. Ibland kan man faktiskt ha lite tur ser du!! Grattis till dina nya kängor! Folk är ju fullständigt galna när det öppnas en ny butik! Undrar varför?! Hussen har det säkert bra även när du lämnar huset för en stund :D
  Kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, de är galna för att de t ex kan få köpa ett par Meindl-kängor för 800 pengar istället för 2200. Det är därför som de är tossiga alldeles... och det var därför jag tyckte att till o med jag skulle kunna orka med lite kö och sånt. Och så blev det ingen kö, vilken bonus!!! *S*
   Kram!

   Radera

Skicka en kommentar