Världens bästa grannar!

Världens bästa grannar, det har vi. Inte nog med att de tar hand om Ida när vi behöver det... vi skulle få (låna, trodde jag) en plåtbit att täcka veden med. Grannen är nämligen plåtslagare, så han hade lite restbitar liggande, sa han.

I fredags, precis när vi skulle åka till Mellansjö, kom han gående med en plåt på axeln. Han var dock inte riktigt nöjd, den borde "sticka ut lite mer", sa han och lovade att hämta en bit till, så skulle han sätta ihop dem på nåt vis.
När vi kom hem igår möttes vi av detta lilla, men helt perfekta, tak över vår vedhög. Visst är det fint?!!

Alltså... vad säger man?!!! TACK!

På kvällskvisten traskar Ida och jag ner till Klampen.

Vattnet är gott och man kan till och med bada fötterna litegrann. Tycker Ida iallafall. Jag avstår båda aktiviteterna, både drickandet och badandet.

Det ÄR höst!

När vi går hem är ljuset slut. Nästan. Tur att jag har tagit på mej reflexvästen så vi syns när vi går längs vägen.

Kommentarer

  1. Härligt när man som grannar kan hjälpas åt, fina höstbilder :-) här har vi idag höst som heter duga regnet vräker ned och det är friska vindar. Riktigt skit väder med andra ord, men efter regn kommer solsken ..... Hoppas vi !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känner bara att våra grannar gör mycket mer för oss än vi för dem. Men det kommer väl en vinter med snö och elände... och vi har en traktor. Den får göra lite gentjänster då, i form av snöskottning och sånt. Det jämnar möjligen ut sej i längden.

      Här har vi haft sol hela dagen. Finfint höstväder.

      Radera
  2. Ni verkar ha de bästa grannar på båda ställen! Och bilderna är fantastiska, även om det nästan ser ut som is på andra bilden där till vänster (och det begriper jag ju att det inte är!).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har de bästa av grannar! Så är det.

      Is har vi dock inte ännu. Inte här hemma "i sta'n". Men i Mellansjö var det flera grader kallt häromnatten, så där går det fortare mot vinter. Inlandet...

      Radera

Skicka en kommentar