Telefon!

På den här bilden kan man, om man tittar efter, se att vi numera har en luftburen telefonledning in till vårt hus igen. Man har lagat den medan jag varit på jobbet, där natten och morgonen var lika lugna som gårdagskvällen. Skönt att göra första arbetspasset utan att ställa till med någon större katastrof!

Detta är Ida, om nu någon skulle ha missat det.

Vi tar ett skutt in i mörka skogen, hon och jag.

Vad är det här? Ett svart streck på ett blad?

Nähä, en fjäril minsann!

 Vacker är den!

Hittar några kantareller som smörstekta blir ett delikat tillbehör till kvällens morotspannkaka med bacon och purjo. Kantarellerna var det enda som var riktigt gott, så ni vet. Morotspannkaka är inget vidare, tycker jag. Sture är av en helt annan åsikt och tyckte att jag lagat en JÄTTEgod middag! Smaken är som baken... delad.

Kommentarer

 1. Sture har riktigt bra smak han. Du är den delade! baken i sammanhanget ;) Själv blandade jag kokt potatis och en del gott smör med trumpetsvamp, jordnötter och ditten. Tja, urk eller så var väl namnet på den rätten!

  Så klart att din dag blev bra på jobbet och nog är påfågelsfjärilar alldeles särskilda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det värsta. Jag läste högt för Sture och han tycker att du är klok. Att det måste vara nåt fel på MIN smak. Hm.

   Så värst alldeles självklart är det väl inte att det blir bra på jobbet..? Men det blev det!

   Och nu väntar en skön helg! Ha det gott!

   Radera
 2. Haha. Jag tror säkert att det var jättegott som sagt. Och jag tog också för nästan självklart att det gick bra på jobbet - skulle ha blivit så otroligt förvånad annars. :) Det du tar dig för gör du jämt så bra.

  Härligt förresten att se Ida hoppa sådär, inte ont nånstans! Ha en fin lördag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nåja... du får tro vad du vill, men jag rekommenderar inte morotspannkaka iallafall.

   Jobbet känns bra, men det ska ju stämma med alla de som bor där också... det är ju nya relationer och sånt kan ju vara svårt även om man gör sitt bästa. Jag är glad att det blev bra nu iallafall.

   Och att Ida är pigg som en nötkärna och inte har ont, DET är det allra, allra bästa!

   Ha det gott, du med! Vi tar en tur till Mellansjö, vi.

   Radera

Skicka en kommentar