Reeeeegn!

Ida står och funderar på om det verkligen är nödvändigt att gå ut i spöregnet?

Men jo, det gör vi. Lillkameran får följa med och tycker att det är så mörkt att blixten måste användas, därav alla regndroppar som speglas. De är inte snö. Det är ju hela +7 grader idag.

 Grått, grått, grått.

 Här, ungefär, stod jag igår och fotade "sjöglimten". Av den syns inte ett endaste litet dugg idag.

Det här är det närmaste "sjö" vi kommer. Två leriga traktorspår med lite pölar här och där. Det är bra med gummistövlar. Briardfötter blir aningen smutsiga. Tur att vi har en dammsugare.

Det enda som egentligen hände idag var att Sture fick brev från Landstinget. Operationsdatum blir den 22 oktober. Det är väldigt blandade känslor. Såklart att det är bra att han blir opererad, men själva op är ju inte nån dans på rosor, inte rehab-en efteråt heller. I ganska färskt minne har vi också den förra höftens renovering, då man råkade spräcka lårbenet på honom och det var ju ingen höjdare. Vi hoppas att det går så mycket bättre den här gången.

Kommentarer

 1. De två första sakerna med op blir nog jobbiga, ja. Fast nog är sannolikheten för det sista väldigt liten! Och sen, eftersom, blir allt desto bättre. Ju!

  Här regnar det också, liksom i går onsdag, men ska bli bättre frampå dagen. Tur det, med allt expoarbete!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst tror vi att det ska gå bra, men det finns en liten gnagande oro också. Det är ju inte "bara" att göra en så pass stor operation.

   Lycka till med expo-jobbet!

   Radera

Skicka en kommentar