Cykeltävlling

Bollnäs. Norrländska Mästerskapen i Mountain Bike. Johan står på startlinjen i klassen för pojkar 6-8 år. Koncentrerad.


Har cyklat ett varv på 1 km. Har ett varv kvar. Ger järnet.

Spurtar in i mål. Jag har svårt att hänga med med kameran.

SMS-konversation med sin mamma häromdagen.
"Pankaka medsylt" vill Johan ha i matsäcken i helgen...

... och då blir det givetvis "pankaka medsylt". Och pastasallad med skinka och en massa annat gott.

 Resultatlistan ser väl trevlig ut?!

Prisutdelning. Johan skiner som en sol! Och han har ju anledning. Seger i klassen och en fin plakett med sej hem.

Men om Johan var glad... så skulle ni sett Ida! Hon fick följa med i koppel och var lyckligare än lyckligast. Hon busade och skuttade, bet mej i vantarna och tyckte att livet var absolut på topp. Mountainbike-tävlingar... det är livet på en pinne, det, om man frågar Ida! *S*

Att vi sedan stannade på vägen hem och inhandlade två nya tuggben till nämnda briard, det fulländade denna dag till en klar 10-poängare. Och nästa helg är det cykling igen för Johans del. Jag tror att vi måste åka och titta... för Idas skull *fniss* (Ja, givetvis för att se på Johan också).

Kommentarer

  1. Etta, det var bra jobbat! Kul för Johan! Såg inte alls dumt ut att tillbringa dagen på det sättet, särskilt som det gjorde Ida så glad. Och matsäcken kunde ju inte ha varit bättre! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var såklart kul! Men det är inte så viktigt att vinna. Den här sporten verkar väldigt "familjär", ungefär som orientering... många familjer där flera cyklar och man myser och har trevligt tillsammans inom och mellan klubbarna. Så ja, det var ett bra sätt att tillbringa en dag. Ute i skogen och med glad hund. Just som det ska vara.

      Radera

Skicka en kommentar