Resten av dagen... fler bilder sist i inlägget

Efter den mysiga morgonprommisen går Ida helt sonika in och lägger sej hos A igen, fastän hon har en alldeles egen dyna på golvet här bredvid.

Gräsklippning, som vanligt.

När vi fixat gräset och lagat oss en god pastasallad att ha till lunch tillsammans med nybakade baguetter packar vi alltihop och drar iväg till stranden.

(Borttagen bild)
Det är bara 18 grader i vattnet, men det är ändå jättesköööööönt!

Mellan allt badande bygger vi lite i sanden. Vi börjar med att spela tripp-trapp-trull, men sen vill A gräva lite och det blir en OS-arena med simbassäng och hopptorn. Sedan tar ett ännu roligare bygge vid, nämligen detta. Alla ser väl att det är en hoppbana?! Fint dekorerade hinder av olika slag. Vi är väldigt nöjda med den här banan. Ända tills Ida blir galen och tar ett skutt mitt i alltihop.

 Här ligger hon och spanar när vi tjejer är ute och badar.

Vi lyckas få henne att bada litegrann. Vem kan motstå en sån fin pinne?!

 Efter badet blir hon stollig.

 Och sen blir hon ännu stolligare *S*

Vårt alldeles eget Natur-SPA erbjuder förutom naturligt solarium även olika ryggbehandlingar. Här har A gjort en grej på min rygg. Snyggt, eller hur?!

Sen grillar vi. Gott, gott.

Eftersom dagen på stranden varit så härligt, så återvänder vi för ett kvällsdopp och njuuuuuter i solnedgången.

(Borttagen bild)
 A är en fena på att stå på händer.

Allra sist denna underbara dag spelar vi kort. Det tar inte slut förrän en bit in på natten och A vinner. Alltså en totalt genomlyckad dag.

Kommentarer

 1. Vilken härlig dag och visst är de roliga när det blir så där stolliga när de badat, så blir mina med far som galningar !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kul med tok-glada hundar, jag bär bara så rädd att Ida ska göra illa sej när hon far runt som värst. Hon har ju ett framben som är lite halv-klent ibland.

   Radera
 2. Så underbart härliga sommarbilder. Ida som någon slags Bauer/Tolkien- illustration. Ida badandes i solnedgången. Härligt!

  SvaraRadera
 3. Jepp... fast det var ju Alice som badade på kvällen, förstås.. *ler*

  SvaraRadera
 4. Va? Menar du att jag tog fel på en hårig briard och den somriga Alice?! Ha! ;)))) Nä, det var så klart en felskrivning!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar