Pluspoäng

Jag har blandade erfarenheter av Djurkliniken i Sundsvall, det har varit både ris och ros till dem genom åren. Sedan Marie Werner öppnade Berguvens i Bergsåker har jag gått hos henne, de få gånger Ida behövt hjälp av en veterinär. Det har ju inte varit nåt särskilt, bara lite rävskabb och vaccinationer.

Men nu, när Ida nyligen blev så sjuk, då hade såklart Marie semester, så då fick det bli Djurkliniken iallafall. Man hittade ju inget fel, men Ida fick en kur med Rimadyl och nu mår hon toppen igen. Jättesuperpigg och glad är hon, faktiskt. Det är ju så skönt.

Och idag fick Djurkliniken några pluspoäng av mej. Det var nämligen en veterinär som ringde och frågade hur det är med Ida nu? Om medicineringen har hjälpt och om hon nu är symptomfri? DET var väl inte illa?!

För övrigt har jag idag varit och träffat mina nya jobbarkompisar och jag tror att vi blir ett riktigt bra gäng. Så kul!

Kommentarer

  1. det var inte illa, jag har också väldigt olika erfarenhet av veterinär kliniker, tack och lov har jag en super bra veterinär närma och det skulle va nått !

    SvaraRadera

Skicka en kommentar